Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO GLEDAO

VIDEO Sekunda ga dijelila od sigurne smrti: Biciklist prelazio prugu, no zaboravio je napraviti jednu važnu stvar

biciklist
Screenshot
09.11.2022.
u 09:58

Snimka pokazuje pružni prijelaz s dva kolosijeka na kojem biciklist prati teretni vlak koji mu dolazi s desne strane. Nakon što je vlak prošao, biciklist kreće na drugu stranu, no zbog tog vlaka nije vidio putnički vlak koji dolazi iz suprotnog smjera

Nizozemska željeznička kompanja ProRail svim silama upozorava ljude na opasnosti koje postoje na pružnim prijelazima. Ljude pozivaju da se drže pravila i da te ta mjesta prelaze tek kada se uvjere da je sigurno.

Kako bi upozorili građane na rizike koji se kriju na pružnim prijelazima, objavili su snimku bliskog susreta biciklista i vlaka. Srećom, neoprezni biciklist izvukao je živu glavu.

Snimka pokazuje pružni prijelaz s dva kolosijeka na kojem biciklist prati teretni vlak koji mu dolazi s desne strane. Nakon što je vlak prošao, biciklist kreće na drugu stranu, no zbog tog vlaka nije vidio putnički vlak koji dolazi iz suprotnog smjera. Doslovce je stotinka djelila biciklista od sigurne smrti, a sve zato što nije pogledao na drugu stranu prije prelaska. Pogledajte kako je to izgledalo u videu.

>> Članak je izvorno objavljen 2018. godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije