Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su pristojni

VIDEO 'Samo malo, da prođemo': Karlovačkim ulicama poslije kiše prošetali labudovi

Radio Mrežnica
31.10.2023.
u 13:53

Izgleda kako su ih i vozači uz dodatan oprez i propustili kako bi životinja sretno nastavila svoj put

Nevrijeme je pogodilo dijelove Hrvatske, u Zagrebu je pala kiša, u Zagorju i u Bjelovaru bilo je tuče. Kiša je potopila i područje Karlovca, a smirivanje vremena iskoristila su četiri labuda. Oni su prošetali karlovačkim ulicama. Pristojno i u koloni uključili su se u promet, piše Radio Mrežnica

Izgleda kako su ih i vozači uz dodatan oprez i propustili kako bi životinja sretno nastavila svoj put. Nakon što su na Radio Mrežnici objavili video, zaredali su se pozitivni komenjtari na simpatične životinje. "Krenule u šoping"; "Krenule na servi", našalili su se neki komentari. Kako je to izgledalo u Karlovcu, pogledajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije