Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili snimku

VIDEO Rusi lansirali novi projektil Sotona 2

Sotona 2
Foto: Screenshot Youtube
30.03.2018.
u 15:58

Projektil navodno ima praktički neograničen domet

Rusko ministarstvo obrane objavilo je snimku drugog testnog lansiranja interkontinentalnog projektila Sarmat, tvrdeći da je lansiranje bilo uspješno.

Sarmat bi trebao zamijeniti sovjetski projektil Vojvoda, čiji je NATO-naziv bio Satan (Sotona), pa je novi projektil u zapadnim medijima dobio ime Satan 2.

Sarmat je dio novog ruskog arsenala koji je otkrio predsjednik Vladimir Putin krajem veljače, prenosi RT. Projektil navodno ima praktički neograničen domet, a početak pune proizvodnje očekuje se 2019. ili 2020. godine.

Ako nas pogodi treći svjetski rat, 10 najmoćnijih zemalja imat će ključnu ulogu:

Sotona 2
1/12

Komentara 66

ST
stomugromova
16:50 30.03.2018.

Svrha i namjena Sotone je da se sotonisti upoznaju sa svojim Stvoriteljem.

Avatar Robinzon
Robinzon
10:12 31.03.2018.

PS -----I kakav nam je to moderator, a ima već pet dana da me nije banirao.Želim mu sretan Uskrs i da mu se ne desi da se mora uhljebiti negdje u Irskoj.

GV
golub Vaso
19:00 30.03.2018.

sotona 2 je dobar apurin za američke imperijaliste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije