Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivan trenutak

Brat mladoženje sa snimke koja je ganula Hrvatsku: 'Kada je stradao u nesreći, to je bio šok za sve'

@jelena.ja0
06.12.2023.
u 10:34

Oglasio se mladoženjin brat Mate i rekao da je Joso prije deset godina stradao u prometnoj nesreći što je bilo prilično teško za cijelu obitelj i prijatelje

Video prvog plesa novopečenog bračnog para iz Zadra, Lucije i Jose koji su se vjenčali u subotu oduševio je korisnike društvenih mreža. Naime, mladoženja je u invalidskim kolicima što ga nije spriječilo da sa suprugom otpleše prvi ples na pjesmu "Najljepša si" Tomislava Ivčića. 

Joso je uz pomoć brata i prijatelja na nekoliko minuta ustao za prvi ples što je ganulo mnoge korisnike na društvenim mrežama, a video je lajkao i bivši nogometaš Darijo Srna. Oglasio se mladoženjin brat Mate i rekao da je Joso prije deset godina stradao u prometnoj nesreći što je bilo prilično teško za cijelu obitelj i prijatelje. "Deset godina poslije iznimno nam je drago što Joso može biti i postaje primjer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji", rekao je za RTL.

Na kraju je poručio da svi trebaju cijeniti svaki korak koji naprave dok su zdravi, a svima ostalima da ljubav sve podnosi te da ona nikada ne prestaje. 

@jelena.ja0 braco sve ti sritno bilo💕#love ♬ original sound - jelenajao

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Spektakularna revija na ledu "Moj Zagreb tak te imam rad" otvara Ledeni park na Tomislavcu

Komentara 3

LE
Leonn
13:55 06.12.2023.

A mi gunđamo na svaku malenkost. Ovo je život,ljubav i borba. Bog vas blagoslovio dragi mladenci.

ED
edvardl
15:18 06.12.2023.

Bravo, to je ljubav, sretno vam bilo!

Avatar GomJabbar
GomJabbar
11:42 06.12.2023.

Ovako ljubav i prijateljstvo uistinu izgledaju 😇 ne znam tko je tu ljepši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije