Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno!

VIDEO Snimka prvog plesa sa svadbe u Zadru rasplakala mnoge: 'Jose je imao samo jednu želju'

@jelena.ja0
05.12.2023.
u 10:30

'I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće!'

Novopečeni bračni par iz Zadra oduševio je mnoge snimkom svog prvog plesa. Naime, mladenac Jose je u invalidskim kolicima, ali njegova najveća želja bila je zaplesati sa svojom Lucom na pjesmu Tomislava Ivčića Najljepša si. Invalidska kolica nisu ga spriječila da to i ostvari.

Njegovi su prijatelji usred prvog plesa prišli Josi, podigli ga iz kolica te držali dok je on grlio i plesao sa svojom suprugom. 'Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti…', piše u objavi na društvenim mrežama stranice @dalmatinskapisma.

 

@jelena.ja0 braco sve ti sritno bilo💕#love ♬ original sound - jelenajao

U komentarima ljudi su izrazili svoje oduševljenje ovim mladencima. 'Plačem, svaka čast. Bili ovako zaljubljeni i sretni do kraja svog života', napisao je jedan korisnik, a druga je dodala: 'Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo!'.

'Odavno mi ovako suze nisu vrcale dok sam ovo gledala. Živila ljubav. Živili ovi divni mladi ljudi. Sve im cvjetalo. I ovi momci, pravi su prijatelji. Pravi muškarci, svaka čast', napisala je oduševljena korisnica.

Dirljiva snimka prvog plesa: Mladoženja u kolicima, a mladenka na rolama! 

Komentara 2

CH
che9
13:01 05.12.2023.

bravo za prijatelje!!! živjeli svi 200 godina!!

VO
Voksratio
12:03 05.12.2023.

Od ❤️ čestitam mladencima, dao im dragi Bog svako dobro🙏👍🇭🇷 Svaka čast i na odabiru ovog događaja kao primjer dobrih stvari koje nam se događaju. Tražimo više ovakvih pozitivnih događanja, ne trebaju nam iritantni članci kako se čet...uša Brena obukla, s kime je Severina vodila razvratan život , kako se napudrala Maja Šuput.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije