Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U SAD-U

VIDEO Prvi put osuđena majka zbog masovnog ubojstva svog djeteta: Snimljena njena reakcija na presudu

Foto: reuters
1/3
06.02.2024.
u 22:31

Na početku čitanja presude Crumbley je pogledom pratila porotu, no kada su pročitali da je kriva već po prvoj točki optužnice, spustila je pogled te ostatak gledala u pod

Jennifer Crumbley, majka tinejdžera koji je usmrtio četiri svoje školske kolege u Michiganu, prvi je roditelj ikad osuđen za kazneno djelo koje je počinilo dijete. Crumbley je ovog utorka osuđena po sve četiri točke optužnice koje se odnose na ubojstvo iz nehaja u slučaju ubojstva koje se dogodilo u 2021. 

Porota je o ovom slučaju odlučivala više od 10 sati, a cijela presuda bila je i snimljena. Na početku čitanja presude Crumbley je pogledom pratila porotu, no kada su pročitali da je kriva već po prvoj točki optužnice, spustila je pogled te ostatak gledala u pod. Odvjetnica ju je pogledala u jednom trenutku, no ona nije dizala pogled, prenosi CNN.

Ranije se izjasnila nevinom po točkama optužnice u slučaju iz studenog 2021., kada je ubijeno četiri učenika i ranjeno šestero učenika i profesora. Zasad još nije poznato koliko bi Crumbley mogla u zatvor, a medij navodi da bi kazna mogla biti i do 15 godina. 

Dok se ranije roditeljima masovnih ubojica sudilo po točkama zanemarivanja ili optužbi za vatreno oružje, tužiteljstvo je u ovom slučaju išlo na novu pravnu strategiju u odnosu na masovna ubojstva. 

- Dugo se čekalo, ali je to definitivno korak prema odgovornosti o kojoj pričamo - mišljenja je Craig Shilling, otac 17-godišnje žrtve Justina Shillinga. Početkom ožujka trebalo bi početi i suđenje njenom suprugu, dok je sin Ethan prošle godine osuđen na doživotni zatvor bez pomilovanja.  

POVEZANI ČLANCI:

Tužiteljstvo je od početka tvrdilo kako je Jennifer Crumbley odgovorna za smrt jer je svom tada 15-godišnjem sinu dala pištolj, i nije mu pružila odgovarajuće liječenje mentalnog zdravlja, iako su postojali znakovi. 

Komentara 3

XA
xaron
23:11 07.02.2024.

U naslovu…osuđena zbog ubistva SVOG djeteta. Text kaźe da je osuđena jer je njeno djete ubilo drugu djecu. Dakle,trebala je spriječiti svoje dijete u ubistvu. Kako ga je to mogla spriječiti, govorom, molbama..Da ga je istuklavjerovatno bi ga spriječila,ali bi onda u zatvor ubog nasilja..Ukratko ide u zatvor šta god da (ne)uradi.

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:16 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

PO
poluprovokator
00:21 07.02.2024.

Algoritan odabrao, skratio i preveo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije