Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEZANO S obiteljskIM nasiljEM

Pucnjava u SAD-u: Četiri osobe ubijene, traga se za napadačem

SAD policija
MATTHEW DAE SMITH/USA TODAY NETW/REUTERS/PIXSELL/Ilustracija
19.11.2023.
u 10:34

Policija je osumnjičenika identificirala kao 52-godišnjeg Mavisa Christiana Jr. Vjeruje se da je vozio bijeli Chevrolet Malibu iz 2017., rekla je policija.

U tijeku je potraga za napadačem nakon pucnjave u Memphisu. Prema prvim informacijama ubijene su četiri žene, a jedna je u kritičnom stanju, rekla je policija. Policajci su odgovorili na dojavu o pucnjavi na Howard Driveu oko 21:22, priopćila je policijska uprava Memphisa.

Tijekom istrage utvrđeno je da je bilo nekoliko pucnjava i da su povezane te da se radi o istom osumnjičeniku, javlja ABC News.

Policija je osumnjičenika identificirala kao 52-godišnjeg Mavisa Christiana Jr. Vjeruje se da je vozio bijeli Chevrolet Malibu iz 2017., rekla je policija.

VEZANI ČLANCI:

"Ako vidite njega ili njegovo vozilo, odmah nazovite 911", rekla je policija u priopćenju za javnost. "Nemojte prilaziti niti se sukobljavati s ovom osobom, naoružan je i izuzetno opasan", kazali su.

Pucnjave se istražuju kao incident obiteljskog nasilja, rekla je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

FU
Fusnota
11:51 19.11.2023.

Rus porijeklom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije