Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNO OKUPLJANJE

VIDEO Prosvjed pred ruskom abasadom u Zagrebu, ima i Rusa: 'Zaustavite rat'

Foto: Večernji list
1/5
24.02.2022.
u 14:08

Na prosvjed je stigao i jedan Rus, kako kaže, ne želi rat i ne podržava ga.

Ukrajinci koji žive u Zagrebu, okupili su se u četvrtak u 12:05 sati ispred ruske ambasade kako bi prosvjedovali protiv rata u Ukrajini.

Prosvjed "Stop Putinu" za cilj ima zaustaviti rat protiv Ukrajine, a kako navode, svijet mora reagirati odmah

- Neka odmah obustave rat, neka obustave ruske snage na granice Rusije, a poruku upućujemo i Bjelorusiji jer se napada i s njihovog područja. Najvažnija je poruka solidarnosti, a važno nam je poručili i Europskoj Uniji te svim zemljama članicama da se angažiraju na nastavku diplomatskih napora, da šalju humanitarnu pomoć - kazala je prosvjednica.

Na prosvjed je stigao i jedan Rus, kako kaže, ne želi rat i ne podržava ga. 

 

Nekoliko prosvjednika okupilo se s transparentima.

"Rat je zločin protiv čovječanstva. Rusija je agresor, a invazija Ukrajine rat", "Zaustavite rat u Ukrajini!", neki su od natpisa na transparentima.

 

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
13:21 24.02.2022.

Rusi, Srbi, sadržaj septičke - isti geni. Ološ. Sve agresore na kugli zemaljskoj treba ukloniti sa ovog planeta, svim mogućim sredstvima, za sva vremena. Ako treba i nekim novim "hirošimama".

ST
stefj
14:24 24.02.2022.

A, to su oni kaj su sada najglasniji, a prvi će pobjeći ako Rusi krenu prema ovdje...

TA
TaxiTeheran
14:11 24.02.2022.

Prosvjednici su izrazito brojni,vidi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije