Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarni vikend

VIDEO Policija objavila snimku gužve iz zraka, pogledajte kilometarsku kolonu na zagrebačkoj obilaznici

Udarni vikend na cestama, kolona kod Lučkog duga oko 7 km
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
23.07.2022.
u 14:32

HAK je objavio novo stanje nešto prije 13 sati. Zbog prometne nesreće vozi se otežano, jednim trakom, na državnoj cesti DC66 na Novoj cesti u Opatiji.

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici, autocestama prema moru, ali i kopnu te na pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Udarni vikend stvorio je kolonu od nekoliko kilometara, a MUP-ova kamera sve je zabilježila iz zraka.

HAK je objavio novo stanje nešto prije 13 sati. Zbog prometne nesreće vozi se otežano, jednim trakom, na državnoj cesti DC66 na Novoj cesti u Opatiji.

Vrlo je gust promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, na A7 Rupa-Rijeka, riječkoj obilaznici te otoku Krku i Krčkom mostu povremeno u oba smjera, Jadranskoj (DC8) i Ličkoj magistrali (DC1), na Istarskom ipsilonu, na većini graničnih prijelaza i u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Poznam, sredim !
Poznam, sredim !
15:20 23.07.2022.

Jucer, petak, 22.07. Krenuo iz Zg u 8:00, stigao u Split u 11:35, i to uz 15 min stajanja za kavu na Janjcetu. Nigdje guzve na cesti. Prosjek voznje 134 km/h.. U 11:45 vec bio u trajektnoj luci za trajekt za Stari grad (Hvar). Stao sam u red kao 12-o vozilo. Trajekt je krenuo u 14:45, svi se ukrcali, ostao iza nas prazan gat bez ijednog vozila. Toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije