Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN PRED NOVINARIMA

VIDEO Pogledajte kako je Kovač plakao zbog prijetnji za koje DORH tvrdi da su lažne

Čakovec: Stjepan Kovač i Peđa Grbin na konferenciji uoči drugog kruga izbora
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
10.09.2021.
u 12:31

"Takve se stvari ne bi trebale događati u Čakovcu i Međimurju, smatram da smo mi iznad toga, ali eto", kroz suze je u svibnju govorio bivši čakovečki gradonačelnik

Bivši gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač mogao bi završiti iza rešetaka zbog lažne prijave za prijetnju smrću budući da je DORH od Mandatno-imunitetnog povjerenstva zatražio skidanje njegova saborskog imuniteta.

Kovač se, naime, sumnjiči da je od policajca Maria Severa tražio da mu otkrije identitet osobe koju je Kovač prijavio za klevetu. Događalo se to od travnja do lipnja 2021., a za takvo postupanje nije bilo osnove, pa se Kovač sumnjiči da je sa Severom dogovorio da se angažira Damir L. kako bi se fabricirala lažna prijetnja Kovaču na temelju koje bi se inicirala policijska obrada. Kovač je čak bio stavljen i pod policijsku zaštitu, a o tome je i javno govorio te se na jednoj konferenciji za medije čak i rasplakao.

 

– Čekam ishod istrage, ne mogu prije komentirati jer ishodi su tajni. Vjerujem da ću pobijediti u drugom krugu, a nakon izbora ćemo rješavati ovu prljavštinu koja se nakupila jer tome mjesta nema u Čakovcu. Nikad se nije vodila ovako prljava kampanja u Čakovcu i nećemo dopustiti da se više vodi. Takvima nije mjesto u društvenom i političkom životu i treba se zapitati jesmo li ljudi ili zvijeri – rekao je krajem svibnja novinarima Kovač kojem su tada podršku pred drugi krug došli dati predsjednik stranke Peđa Grbin i europarlamentarka Biljana Borzan.

Kovač je u jednom trenutku, kad je Grbin govorio o tome da je netko dirnuo u obitelj, pred novinarima i zaplakao.

– Takve se stvari ne bi trebale događati u Čakovcu i Međimurju, smatram da smo mi iznad toga, ali eto... – gutajući knedlu tada je govorio Kovač novinarima.

Ključne riječi

Komentara 14

CI
cirep22
13:07 10.09.2021.

SDP lopine podmukle.

BI
billynik
13:19 10.09.2021.

Ma nema lopova u SDP u?

Avatar southman
southman
13:04 10.09.2021.

A pogledaj samo osmijeha u Nutelle !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije