Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVAMO KAKO

VIDEO Plenković je drastično promijenio izgled u tri mjeseca

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
18.11.2018.
u 18:16

Premijer je, kažu u Vladi, odbacio i večere, pa su doručak i balansirani ručak, vjerojatno i pokoji međuobrok, sav premijerov dnevni meni

Premijer Andrej Plenković, baš kao i predsjednica RH, u jesenje političke bitke zakoračio je drastično mršaviji. U samo tri mjeseca, od kolovoza do studenoga, Plenković je smršavio čak 17 kilograma, rekli su nam u Vladi.

Iako se pronijela informacija da premijer mršavi uz pomoć akupunkture (predsjednica je, primjerice, na liposukcijskoj dijeti), u Vladi kažu da to nije točno te dodaju da je promijenio prehrambene navike.

Video – Premijer Plenković smršavio 17 kilograma

Dijetu je započeo tijekom ljetnog godišnjeg odmora. I dok je prijašnjih mjeseci u Banskim dvorima živio na čokoladi i coca-coli, sada je slatko i gazirano potpuno odbacio. Premijer je, kažu u Vladi, odbacio i večere, pa su doručak i balansirani ručak, vjerojatno i pokoji međuobrok, sav premijerov dnevni meni. Plenković nakon prvih 17 kilograma vjerojatno ne planira izgubiti još toliko, nego održavati postignutu tjelesnu težinu.

VIDEO Pogledajte kako se mijenjao modni stil predsjednice:

Premijer je očito sklon jo-jo efektu povratka izgubljenih kilograma jer je 12 kilograma bio izgubio i 2016. kada je u samo nekoliko mjeseci odradio unutarstranačke i parlamentarne izbore nakon što je preuzeo HDZ, ali ubrzo ih je vratio. Kada je postao premijer, što se uglavnom dogodi svakome na funkciji, njegova se figura ponovno zaokružila.

Osim premijera i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, mršaviju figuru u odnosu na onu kad su ušli u visoku politiku ima i Milijan Brkić, Plenkovićev zamjenik u HDZ-u, a Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, promijenio je imidž pustivši bradu.

Pogledajte video okršaja Beljaka i Plenkovića u Saboru

 

Komentara 87

KO
Kora
23:15 18.11.2018.

To je lijepo. Dobra poruka za sve debeljuce.

RI
rimac444
21:34 18.11.2018.

Plenković je čovjek koji može vladati sobom i kontrolirati sebe, takav čovjek može vladati zemljom, za razliku od el bahatog koji nije mogao vladati ni sam sobom, a kamo li čuvati tri ovce.

Avatar AnonymAnus
AnonymAnus
07:32 19.11.2018.

Bio i on u životu na vagi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije