Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILOVITI UDARI

VIDEO Ovo su nestvarne snimke zabilježene u trenutku potresa

Večernji list
29.12.2020.
u 13:33

Koliko se jako potres osjetio i u Zagrebu, najbolje svjedoče snimke nastale u trenutku potresa u glavnom gradu

Snažan i silovit potres pogodio je središnju Hrvatsku. Kako javlja EMSC, snaga je bila 6.3 po Richteru, a epicentar je bio 3 kilometra od Petrinje. Nakon tog potresa osjetio se još niz manjih. Potres se osjetio u Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu ali i u dijelovima Italije, Slovenije, Austrije, Mađarske i BiH. Potres se jako osjetio i 47 kilometara udaljenom Zagrebu, a tome svjedoče i snimke nastale u trenutku potresa u glavnom gradu.

Stravična snimka stiže iz zagrebačkog naselja Sesvete, točnije iz trgovine prehrambenim artiklima. Na snimci se vidi kako su uslijed potresa popadale sve police, ljudi su u panici bježali i vrištali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čitatelj sa zagrebačkog područja nam je poslao i snimku iz kuće gdje je kamerom uhvatio njihanje božićnog drvca uslijed potresa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trenutak potresa zabilježile su i nadzorne kamere frizerskog salona Rene&Vessna na zagrebačkoj Savici.

 

Ključne riječi

Komentara 14

PJ
pjer1963
13:53 29.12.2020.

Nisam vidio da je netko u panici, ili je netko gledao drugi video?

DO
domolub
15:01 29.12.2020.

Hallelujah TI SI JEDNA BUDALA

Avatar Tombstone
Tombstone
19:40 29.12.2020.

Nemojte zaboraviti jednu bitnu cinjenicu a to je da je Petrinja pretrpjela poprilicno bombardiranje 91. Znam to, bil sam tada tamo. Doduse ne koliko Turanj, Nova Gradiaka, Vinkovci itd ali ipak je cijelo to podrucje skup s Siskom, Hr Kostajnicom itd (ma cijela Banija) bilo i te kak meta srpskog topnistva. I dovoljne su manje napukline u temeljima, unutar zidova, pomak krovnih nosaca od 1 cm koji su ili promakli kod obnove ili nisu smatrani toliko bitnim pa je vrlo vjerovatno i to pridonjelo stetama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije