Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve se zamračilo

VIDEO Ovo još niste vidjeli - divovski crveni val

obama, rusija
13.01.2013.
u 15:25

Tko bi rekao da pijesak i prašina mogu izgledati tako očaravajuće. Snimku je snimila obitelj na odmoru u Australiji

Najrpije fotografije, a zatim i snimka nevjerojatne oluje koja je prašinu i pijesak pretvorila u golemi crveni val prašine i pijeska obišle su svijet. Snimku je na plaži u Australiji snimila jedna obitelj na odmoru 9. siječnja. 

Bili su na plaži kad se odjednom sve zamračilo, a zatim je prema plaži krenuo val crvene prašine. 

Stručnjaci za vrijeme kažu da je ovaj nevjerojatan prizor crvenog vala nastao vrtlogom pijeska i prašine koje je oluja i vjetar donijela do obale. 

>>Pogledajte crvenu pješčanu oluju nad oceanom kraj Australije

 

Komentara 2

CO
Cobber
16:16 13.01.2013.

Snimku nije objavila obitelj na odmoru vec obitelj koja zivi gore, snimka dolazi iz Pilbare, sjevernog dijela Western Australije a pjescana oluja posljedica je cyclonea Narelle koji je je zadnjih par dana boravio u blizini obale. Kad vec prenosite vijesti prenesite ih kako treba.

MO
mozel
19:41 14.01.2013.

Ovo komunisticki vanzemaljci salu poruke vladajucoj koaliciji kukurikavcima "nek se zande da ih ima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije