Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promašio pistu

VIDEO Ovo je trenutak pada zrakoplova na autocestu u Moskvi

Moto gp
Foto: Agencije
1/5
30.12.2012.
u 07:19

Video je snimio jedan od putnika u vozilu na autocesti. Na snimci se vidi trenutak kada je avion udario o tlo tik uz autocestu. Odmah se stvorio veliki dim, a od eksplozije udarca autocestu te vozila u prometu prekrili su otpadnuti dijelovi

Četiri osobe su poginule, a još četiri su teško ozlijeđene u padu zrakoplova koji je promašio pistu na aerodromu u Moskvi. 

Na Youtubeu je objavljena video snimka stravičnog trenutka kada se zrakoplov srušio na obližnju autocestu. 

Video je snimio jedan od putnika u vozilu na autocesti. Na snimci se vidi trenutak kada je avion udario o tlo tik uz autocestu. Odmah se stvorio veliki dim, a od eksplozije udarca autocestu te vozila u prometu prekrili su otpadnuti dijelovi s aviona poput projektila.

Tako se može vidjeti i trenutak u kojem otpali kotač s aviona lansiran velikom brzinom u automobil koji je u tom trenutku prolazio autocestom. 

U zrakoplovu je bilo osam članova posade, a nije bilo putnika. Poginuli su pilot, kopilot, mehaničar i jedan član osoblja. Četvero preostalih članova posade je u teškom stanju, a svi su zadobili jake udarce u glavu.

Jedan od svjedoka je izjavio da je vidio čovjeka kako je od siline udarca izbačen iz aviona u zaštitnu ogradu autoceste.

Ruski mediji navode da prva izvješća sugeriraju da je nesreću uzrokovala greška pilota.

>>Avion se srušio na autocestu kraj Moskve, preminula četiri putnika

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lukarak
09:19 30.12.2012.

Poput balistickih raketa? Jel vi uopce znate sto je balisticka putanja? Ajde da ste rekli krstareca raketa, ili zapravo bilo kakva druga raketa, al bas balisticka?

AA
aabbcc
15:28 30.12.2012.

. Avio nije uspjeo stati ni do kraja klizave piste i produzio je dalje preko livade do ovoga autoputa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije