Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tuneless Choir'

VIDEO Ovakav zbor sigurno nikada niste čuli

Foto: Screenshot
23.01.2019.
u 13:32

U zboru se nalaze osobe u dobi od 15 do čak 92 godine

Nadine Cooper iz Nottinghama 2016. godine odlučila je osnovati zbor u kojem će biti oni koji ne znaju najbolje pjevati. 

Sve je počelo još u djetinjstvu kada joj je učiteljica iz glazbenog rekla kako bi trebala prestati pjevati. To je toliko utjecalo na nju da poslije nije pjevala jer nije htjela uvrijediti druge.

Prije nekoliko godina razgovarala je s jednom voditeljicom zbora koja joj je rekla da dođe pjevati s njima, no ona to nije htjela već je rekla da bi trebao postojati zbor u kojem će biti osobe poput nje. Tako je nastala ideja za zbor ''Tuneless Choir''. Nakon prvog sastanka stavili su oglas u novine i odmah se javilo oko 60 osoba. 

U zboru se nalaze osobe u dobi od 15 do čak 92 godine, a koliko su popularni, otkriva i činjenica da se diljem Velike Britanije osnovalo čak 29 podružnica. Djeluju pod geslom ''pjevajte kao da vas nitko ne sluša''. U videu poslušajte kako zvuče.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije