Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Čim je pao snijeg Djedu Božićnjaku ukrali saonice

djed božićnjak
Foto: Turistička zajednica grada Čakovca
04.01.2016.
u 10:40

Voditeljica Turističkog ureda Boška Ban Vlahek pozvala je kradljivca da ih vrati jer je ulica pod video nadzorom, pa je bolje da "izbjegne neugodne i nepotrebne situacije"

Djed Božićnjak koji već tjednima odrađuje sezonski posao u središtu Čakovca, ostao je bez saonica. Turistička zajednica grada Čakovca postavila je u središtu grada božićnu instalaciju s kućicom, borovima, lutkama i drugim prigodnim rekvizitima, među kojima su bile i 45 godina stare drvene saonice. Kad nije bilo snijega, nikome nisu trebale, no čim se Čakovec zabijelio, netko ih je ukrao.

Voditeljica Turističkog ureda Boška Ban Vlahek pozvala je kradljivca da ih vrati jer je ulica pod video nadzorom, pa je bolje da "izbjegne neugodne i nepotrebne situacije". Ukoliko ih ne vrati tijekom današnjeg dana, krađu će, veli, prijaviti policiji.

>> Provaljeno u prostorije Caritasa u Vukovaru. Otuđeni božićni paketići

Komentara 1

VE
vezana
19:27 05.01.2016.

Boška trk po sonjke, nebu tebe jen balavec zaheboval. Tri dni nek stoji s dedekom i sonjkama na zimi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije