Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalan napad

VIDEO Objavljena snimka tučnjave na Platku

Mjesto gdje se dogodio divljački incident na Platku
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
02.02.2023.
u 18:31

Trojica MMA boraca pretukla su troje ljudi, među kojima su HGSS-ovci i djevojka koja je pokušala spriječiti tučnjavu. Zbog toga su dobili prekršajne prijave, a troje napadnutih zatražilo je liječničku pomoć. Petoricu sudionika tučnjave policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a

Policijska uprava primorsko-goranska održala je konferenciju za medije na kojoj je bilo riječi o brutalnom napadu na Platku kada su trojica MMA boraca pretukla troje ljudi, među kojima su HGSS-ovci i djevojka koja je pokušala spriječiti tučnjavu. Zbog toga su dobili prekršajne prijave, a troje napadnutih zatražilo je liječničku pomoć. Petoricu sudionika tučnjave policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a, rečeno je na konferenciji.

RTL je ekskluzivno objavio snimku tučnjave na Platku.

Snimku s Platka ustupio nam je RTL Danas.

Podsjetimo, petoricu sudionika tučnjave na Platku prošle nedjelje policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a. DORH je danas izvijestio da čeka izvješće policije te će potom poduzeti sve radnje kako bi ocijenilo jesu li se u postupanju sudionika ovog događaja ostvarila obilježja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti

"Policijska uprava primorsko-goranska nije izvijestila ni Općinsko niti Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci o događaju na Platku od 29. siječnja 2023. S obzirom da je prve informacije o navedenom događaju državno odvjetništvo saznalo iz medija, pisanim je putem 1. veljače 2023. zatražena od policije dostava pisanog izvješća o svemu do sada utvrđenom.

Izvješće policije do sada nije zaprimljeno zbog čega državno odvjetništvo nije moglo kvalificirati postupanje počinitelja. Općinsko državno odvjetništvo u Rijeku će, po primitku izvješća, poduzeti sve potrebne radnje kako bi ocijenilo jesu li se u postupanju sudionika ovog događaja ostvarila obilježja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti", objavio je DORH. 

Video: Policija: Svih petero prijavljenih imalo alkohola u krvi, HZJZ naveo da su zadobili lake ozlijede

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
18:44 02.02.2023.

Ne vidi se baš puno, osim neki tip u crnom koji se pri kraju snimke razmahao misleći da je Bruce Lee da bi onda zdimio.

MI
Mikis
19:22 02.02.2023.

pazi sad svi dobili prekrsajne banane od kazni. znaci svi, i zrtve i nasilnici. a voznja na skijalistu je samo "komunalni prekrsaj". to da se tak pojavi ko sa vozilom na austrijskom ili talijanskom skijalistu vec danas bi bio u Guantanamu na ispitivanju pod optuzbom za terorizam. ovo nase krivosude i forsiranje da sve odluke donese policija nakon uviđaja cak vise niti ne granici sa nebulozom svjetskih razina

DO
DođiDaTiŠapnem
20:09 02.02.2023.

Sudeći po videu nije samo jedna strana sudjelovala u tom "premlaćivanju". Vidi se na snimci da na kraju ženska osoba s nekim štapom tuče muškarca, ako dobro vidim, naravno to ne opravdava da se udari ženska osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije