Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'žuri mu se puno'

VIDEO Nevjerojatan potez vozača u Splitu: Ispred policije zaobišao cijelu kolonu na semaforu

Vozač u Splitu
Prometne zgode i nezgode
22.12.2023.
u 14:58

"Svakodnevica je nažalost to. Pogotovo sad u ovo božićno vrijeme...", jedan je od komentara na ovaj potez vozača

Na hrvatskim se prometnicama često mogu vidjeti razni manevri vozača te kršenje propisa, a jedan neuobičajen potez zabilježen je u Splitu. Naime, Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode" objavila je snimku vozača koji zaobilazi cijelu kolonu na semaforu. Sve je to učinio dok je iza njega bilo policijsko vozilo.

"Svakodnevica je nažalost to. Pogotovo sad u ovo božićno vrijeme... A nije se mogao okrenuti gore na idućem semaforu, žuri mu se puno", "U zadnji čas se sjetio", komentirali su neki. 

Bilo je u komentarima na Facebooku i onih koji su kritizirali policiju. "A policija naravno ne reagira jer su taj dan ispunili kvotu", jedan je od primjera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije