Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADRU

VIDEO Mladić dovikivao Plenkoviću: 'Uskoro vam istječe vrijeme'. Pogledajte premijerovu reakciju

Plenković u Zadru
Foto: Frane Šarić
1/3
12.04.2024.
u 09:52

"Ima netko tko sve vidi, tko sve zna. Jednoga dana ćete stati pred njega, kao i ja, i snositi odgovornost", rekao je muškarac u Zadru

Andrej Plenković, premijer i predsjednik HDZ-a, u Zadru je na svečanosti uručivanja Sporazuma o provedbi ITP-a za otoke i Ugovora za program razvoja otoka 2024. U trenutku dolaska jedan mladić je, među ostalim, dovikivao da Plenkoviću ističe vrijeme… Plenković se nije osvrnuo i produžio je dalje na svečanost u Centar za podvodnu arheologiju.

"Nećete zauvijek biti na toj poziciji. Uskoro vam istječe vrijeme, ali nisam ja taj koji će vas srušiti. Ima netko puno veći od mene koji će to učiniti. Ima netko tko sve vidi, tko sve zna. Jednoga dana ćete stati pred njega, kao i ja, i snositi odgovornost za sve svoje postupke, za sve što ste učinili. Znamo kakve namjere imate", rekao je muškarac. 

"Ovo je susret s predstavnicima priobalnih županija i otočanima, aplicirali smo 150 milijuna eura za razvoj otoka. Poanta je da pomognemo onima koji u turizmu pridonose jednu petinu, došli smo na razinu da imamo 14,6 milijardi prihoda od turizma, što je nevjerojatno. I mi, kao Vlada, upravo zbog toga moramo pomagati onima koji su generatori razvoja hrvatskog turizma, a to otoci jesu", rekao je Andrej Plenković.

Komentara 18

HO
homofobic
16:50 12.04.2024.

Ovaj sto vice nije provokator! Provokator je hibrid onih sto iz sume izadose i onih koji su hrvatima krv pustali, u jame ih bacali, iz mracne pozadine marionetama upravljali a to i sada cine! Provokator je ovaj sto u crkvu ulazi a nema prava tu biti!

DU
Deleted user
15:07 12.04.2024.

Stati će AP pred Lauru! Za početak !

Avatar suludih10
suludih10
22:21 12.04.2024.

Uf, Plenković zbog ovog "mladića" neće više moći spavati. Oduševljeni pljesak i ovacije tisuća iz Splita ne mogu ovo kompenzirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije