Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest za večernji

VIDEO Zdravko Pevec: Šokiran sam presudom! Ne mogu to podnijeti, ne mogu šutjeti...

Višnja i Zdravko Pevec
Foto: Ivona Ćuk
1/5
19.03.2019.
u 12:24

Nama je najveća podrška naš narod. Ne trebaju nam dati nikakve novce da bi dali Pevecu, jer je nama Pevec sve uzeo, ali je nama najveća pomoć i najveća podrška da je narod uz nas, kaže Višnja Pevec

Šokiran sam. Nisam to očekivao, vjerovao sam u pravdu, rekao je Zdravko Pevec za Večernji list komentirajući odluku Vrhovnog suda kojom je presuda protiv njega i supruge Višnje za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju postala pravomoćna.

Pevec kaže da je suđenje bilo nepravično.

– Zatvorili su nas, izbacili iz firme van, bez ikakve dokumentacije, i sad se vi branite – rekao je Pevec.

Pogledajte video:

– Vjerovao sam sto posto u oslobađajuću presudu, šokiran sam. Ne mogu to podnijeti, ne mogu šutjeti, ne želim šutjeti, neću šutjeti – poručio je Pevec.

Peveci presudom moraju vratiti 3,9 milijuna kuna tvrtki Pevec. Višnja Pevec kaže da oni misle da su previše ostavili firmi i da su oni zapravo dužni njima. Zdravko Pevec ranije je pozvao građane da mu posude po kunu kako bi mogao vratiti novac, no sada kaže da je to nespretno rekao. 

– Nama je najveća podrška naš narod. Ne trebaju nam dati nikakve novce da bi dali Pevecu, jer je nama Pevec sve uzeo, ali je nama najveća pomoć i najveća podrška da je narod uz nas, da je svjestan što nam se desilo i da možda na temelju toga i to naše sudstvo promijeni svoj stav, razmišljanje i odluke i da shvati da na taj način, što nas tako gaze, da gaze cijelu državu, mlade ljude, mlade poduzetnike koji napuštaju ovu državu jer se nemaju sutra čemu nadati – rekla je Višnja Pevec.

Zdravko Pevec rekao je da u zadnjih 12 sati ne stignu odgovarati građanima koji im šalju poruke podrške.

– Mi smo iz naroda. Neću kritizirati medije, (ali) to je bila hajka medija. Međutim, vi radite kako vam je prezentirano. Niste vi njima prezentirali "Pevec je lopov", nego su oni prezentirali vama da smo mi lopovi. Vi ste radili po tome da stvarno javnosti prikažete jesmo li lopovi ili nismo – rekao je Pevec.

Kaže da su nekad imali podršku 95 posto građana, da bi to poslije palo možda i na 50 posto, a danas je jedna anketa, kaže, pokazala da imaju 70 posto podrške.

– Kad danas uspoređuju Pevece s nekim drugima, onda je svima kristalno jasno – rekao je Pevec, koji smatra da će najviše izgubiti Pevec jer će im građani okrenuti leđa.

Višnja i Zdravko Pevec
1/8
Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
13:05 19.03.2019.

Jedina je razlika sto covjek nije blizak vladajucoj partiji,,,najvjerovatnije da bi bio oslobodjen....Jer u HDZ i SDP obozavaju lopove..

PH
Petarstijena-HR
14:29 19.03.2019.

HR pravosuđe mu uzurpiralo privatnu imovinu, što je u suprotnosti s načelima tržišne ekonomije koju je donijelo Vijeće Europe i EU: privatno vlasništvo je neotuđivo!!!!!!!!!!!

Avatar Prodanović
Prodanović
13:26 19.03.2019.

E moj Zdravko, dobro si ti krenuo,ali kud si krenuo u prijevozničke vode, uzeo si na leasing 100 kamiona, vozio do Splita za 100 eura, samo sa željom da pokopaš druge, ali stigla te kriza i pucao si sebi u nogu! Ja ti ne dam ni jednu lipu, zakopao si ti pinku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije