Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRINOVA!

VIDEO Medved izmamio osmijeh na Plenkovićevom licu: 'Koristim priliku da uime Vlade čestitam'

Zagreb: U NSK održana 110. sjednica Vlade RH
Tomislav Miletic/PIXSELL
31.03.2022.
u 13:57

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković imaju još dvoje djece, 4-godišnju djevojčicu Milu i 7-godišnjeg dječaka Marija

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana postali su ponovo roditelji u srijedu navečer.  Rodio im se sin kojem su dali ime Ivan Plenković.  Uime članova Vlade čestitke sretnim roditeljima uputio je potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomo Medved.

– Koristim priliku da uime cijele Vlade čestitam predsjedniku Vlade i supruzi Ani koji su sinoć treći put postali roditelji. Želimo od srca sve najbolje našem Andreju, Ani i posebice novopridošlom članu obitelji Ivanu Plenkoviću. Čestitamo od srca! – kazao je Medved, što je izmamilo osmijeh na lice premijera koji mu je potom kratko zahvalio.

Nakon što je Medved iznio najnovije informacije vezane uz obnovu od potresa, Plenković mu je još jednom zahvalio na čestitki: – Hvala lijepa na dobrim željama!

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković imaju još dvoje djece, 4-godišnju djevojčicu Milu i 7-godišnjeg dječaka Marija.

– Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji – kazao je sinoć glasnogovornik Vlade Marko Milić.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
14:26 31.03.2022.

Ne znam zašto, ali Andrej Plenković sve više me podsjeća na Velikog Vođu. Možda i zato što mu ulizica sad javno na sjednici vlade čestita rođenje djeteta i (svi?) mediji to prenose kao vijest. Prije toga je druga ulizica, da mu se umili, (vjerojatno?) izmislila "aviobombu" u obavještajnom dronu. Kad javno nastupa, drži se kao da je 3 kata iznad svih oko sebe, što zapravo nije daleko od istine kad se okružio poltronima. Hmmm, čini se da sam upravo sam sebi objasno zašto me podsjeća na Velikog Vođu...

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:04 31.03.2022.

Medvedovo uvlačenje Plenkoviću nikada nije bilo sporno,pa i kada je fekalnim rudarenjem bilo potrebno udovoljiti koalicijskom partneru SDSSu.

PV
prcko.vita
14:39 31.03.2022.

... netko to od gore vidi sve... samo se opustite i uživajte u gledanju predstave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije