Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŠLA SE!

VIDEO Mačka ih počela pratiti na ulici: Iznenadila ih ponašanjem u trgovini

Foto: Screenshot
1/2
07.05.2020.
u 09:54

Kad je shvatila kako je riječ o mački lutalici, učiteljica ga je udomila i nazvala zec.

Opće je poznata činjenica da su mačke posebna bića i često ih se smatra pametnijima od drugih kućnih ljubimaca, no jedna maca iz Meksika oduševila je svijet sa svojom metodom kako da dođe do hrane. 

Naime, jedna mačka lutalica pratila je mušterije ispred lokalnog dućana kako bih ih odvela do polica s mačjom hranom, no taj dan svi su je ignorirali sve dok nije naišla 33-godišnja učiteljica Tania Lizbeth Santos Coy Tova. 

Ona je primijetila kako je pozorno gleda mačka, nakon čega ju je počela pratiti. No, vrlo brzo mačka je preuzela vođenje i odvela je u dućan gdje je došla do odjela s hranom i pokazala što želi. 

- Kad god bi išli u trgovinu uvijek sam ga vidjela tamo negdje, a ponekad bi se ušuljao s ljudima u trgovinu. Mislila sam da je u vlasništvu jednog od zaposlenika, no jedan dan kad smo moja pratnja i ja ušli u dućan počeo nas je pratiti. Kako ga ne bi ignorirali zapleo se između naših nogu, a kad sam obratila pažnju na njega počeo me voditi do odjela s hranom. Tada sam shvatila da je gladan - kazala je učiteljica za Metro.

Menadžer trgovine objasnio joj kako to mačka stalno radi - traži mušterije koje će se sažaliti nad njime i kupiti mu hrane. Kad je shvatila kako je riječ o mački lutalici, učiteljica ga je udomila i nazvala Zec. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije