Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I mačka je skočila

Podvala sina nasmrt je preplašila ovu majku, njezina reakcija nasmijala je sve

mačka
Foto: Screenshot
04.05.2020.
u 17:26

Žena je toliko vrisnula da je mačka iste sekunde skočila s naslonjača i pobjegla, a iza njega je tada provirio njezin 16-godišnji sin koji se dobro nasmijao majčinoj reakciji

Čak 3,6 milijuna puta pregledana je snimka koju je na Facebooku objavila majka Louise Love (35) iz Framfielda u Engleskoj, a na kojoj se prestrašila vlastite mačke.

Tinejdžer Cameron Horne (16) odlučio je smjestiti svojoj majci koja je napravila nekoliko podvala njemu. Ugledao je mačku na kauču i shvatio da je to savršen trenutak za osvetu.

Kada je majka napustila dnevnu sobu, postavio je kameru i sakrio se između kauča i zida na strani gdje je mačka odmarala.

Na snimci se vidi kako 35-godišnja Louise, inače pomoćna djelatnica u britanskoj javnoj zdravstvenoj službi, sjedi na kauču kada joj se mačka obraća s 'mama'.

Žena je toliko vrisnula da je mačka iste sekunde skočila s naslonjača i pobjegla, a iza njega je tada provirio njezin 16-godišnji sin koji se dobro nasmijao majčinoj reakciji.

– Nevjerojatno koliko je sreće donio ovaj video ljudima u ovim vremenima. Puno toga sam prošla posljednje tri godine, a Cameron je zbog toga morao brinuti o meni. Iako sam ja njemu napravila puno podvala, istina, on je pobijedio – priznala je majka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:22 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije