Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čišćenje traje satima

VIDEO Ljutiti iznajmljivač objavio snimku nereda u apartmanu: 'Kako u cijenu uključiti i bacanje smeća'

Foto: Twitter
1/2
06.09.2022.
u 16:57

Kao i svake godine, većina iznajmljivača i gostiju je zadovoljna, no uvijek postoje iznimke, a žalbi ima i s jedne i s druge strane.

Ova turistička godina kada je riječ o fizičkim pokazateljima i brojkama, iznimno je uspješna. Najave za posezonu također su jako dobre, a brojni turisti još uvijek uživaju na Jadranu i u rujnu.

Kao i svake godine, većina iznajmljivača i gostiju je zadovoljna, no uvijek postoje iznimke, a žalbi ima i s jedne i s druge strane. Bilo je niza primjera ove godine u kojim smo mogli čuti negodovanje. Gosti su se uglavnom žalili na visoke cijene, slabo uređeni smještaj, prljavštinu, otkazivanje rezervacija... A žalili su se i iznajmljivači.

Tako je i jedna osoba na Twitteru objavila snimku apartmana nakon odlaska gostiju. Požalila se na puno smeća koje su gosti ostavili za sobom.

"Kako u cijenu apartmana (osim dovoljnog broja toaletnih papira) uključiti i bacanje smeća koje proizvede "gost": Ne pitam, samo vam evo pokazujem kako to izgleda. O "mirisima" nećemo", stoji uz objavu snimke. 

Uslijedili su i odgovori među kojima je jedan komentar bio da naplati 5 eura više. "Nema tih novaca koji to mogu platiti. Sva sreća pa nije smjena jer kad uđeš u ovakav apartman onda čišćenje traje satima, doslovno sve treba preokrenuti, oprati, očistiti. A sljedeći gost koji dolazi ne zna, nego vidi i daje recenzije", odgovor je osobe koja je objavila snimku.

Video: Britanka putovala vlakom od Zagreba do Züricha i oduševila se!

 

 

Komentara 9

VE
Vecl45
18:34 06.09.2022.

Tezak zivot. Uzmes 1000 kn po danu, platis na to 10 kn poreza i onda jos moras bacat smece.

Avatar drug Joža
drug Joža
23:08 06.09.2022.

Ne vidim nešto sporno u snimci. Gosti nisu platili hotelsku sobu (za spavanje), već "apartman" - tamo se podrazumijeva da se kuha, priprema, jede, nešto se prospe itd...Prema tome, izvolite čistiti za vašim gostima ako nađete vremena između brojenja Eura.

AT
atlantisind
17:16 06.09.2022.

Sta ovi iznajmljivaci misle da gost treba da ocisti sve a oni bi samo da uzmu pare i nista nerade .Mozda bi bilo najbolje da im gost da pare i da spava negdje u vreci za spavanje.Sve je preskupo ii zato nedolazim nego idem negdje dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije