Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZAO KONFERENCIJU
Povratak na članak

VIDEO Trumpa razljutila snimka na kojoj ga ismijavaju: Trudeaua nazvao 'dvoličnim'

Justin Trudeau na snimci uz smiješak govori 'lijepo se vidjelo da je (Trumpova) ekipa 'zinula', kao da je pala s Marsa'

Komentari 102

Avatar dzambo
dzambo
17:32 04.12.2019.

Svjetski ''Establishment'' ce svim silama da se bori da se i dalje nastavi sve ono sto je pocelo sa Globalizacijom unistavanja srednje klase,dobro placenog posla i mijesanje imigranata iz trecih zemalja u Ekonomije gdje oni stvarno nemogu uspjeti nego samo mogu raditi jeftino i biti na grbaci drzave sto ce itekako unazaditi srednju klasu u tim drzavama i nije im bilo dosta sto su dobro placene poslove iselili u zemlje jeftine radne snage nego tu bas jeftinu radnu snagu uvoze u zemlje Zapada tak da dodatno srozaju i osobne dohotke srednjoj klasi kad pomijesaju ove imigrante koji ce raditi isti posao puno jeftinije. I nek se pogleda unazad kak je pocela Globalizacija svi ovi vladari u svojim drzavama ''poremetili'' su itekako svoju srednju klasu i jedan Trump im smeta jer ih otkriva i njihovo ''fino'' pricanje.

VL
BR
braubra
12:49 04.12.2019.

Ima stara kineska poslovica lakomse s budalom sprdat..nadite nekog pametnog..

VL
VI
vinyan7
19:35 04.12.2019.

NATO savez je kasica prasica za američki imperijalizam i američke ratove po svijetu. Kome to nije jasno, taj je prespavao posljednjih 20 godina.

VL
IB
Ivan_bol
15:56 04.12.2019.

Nesmijem staviti link ali su Nadrealisti u jedno skecu to jako lijepo prikazali "ujedinjena EuropA i razjedinjena Jug...

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
15:48 04.12.2019.

Kako ga neće ismijavati kada je klaun?

VL
DU
Deleted user
16:05 04.12.2019.

Sukladno Trumpovoj naredbi, Hrvatska će za NATO "moždanu smrt" morati godišnje plaćati 2% BDP.

VL
Avatar JustinCase69
JustinCase69
15:46 04.12.2019.

Mislim da je krajnje vrijeme da se evropa makne od USA i napravi svoju vojsku. Koji će nam ku..takvi paori? Jel ovakav debilizam od lika koji upravlja tako velikom zemljom je pišurija..Sa svima je verbalno zaratio a sa svojim prijateljima englesčičima se pokušava snubiti..

VL
EX
Exar89
17:57 04.12.2019.

Ne mogu se odlučiti podsjeća li me Trump više na razmaženo derište ili uvrijeđeno frajlu.

VL
SV
SveJeUzalud
16:01 04.12.2019.

........sve se polako raspada ....haos....nezna se ko pije ko plaća....

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:25 04.12.2019.

Evo ovo saslusanje o opozivu Prsj. Trumpa i dalje traje vec preko 6 sati traje, ko ovo danas gleda A DA JE U Americi jos jednom ovaj put jos gore je dokazano koliko su ovi Demokrati nisko pali nevjerovatno je koga su oni doveli ovu trojku profesora da objasnjava'' na TV o opozivu Americkog predsj. i njihova ''strucna'' izlaganja i njihovo vjerovanje da treba Trumpa smjeniti, a ovaj cetvrti koji niti je glasao za Trumpa niti je za njega jedini on je rekao koliko toliko normalne i zakonske opcije kad dodje do opoziva ovo ''troje'' profesora je toliko na ''ljevu'' stranu da cak i zakone i slucajeve iz Americke povijesti kad je bilo slucajeva o opozivu da se tada NIJE primjenjivao ni put opozova a ni nacin koji su sad uradili ovi Demokrati ioako je bilo toliko ocito a pogotovo Preds. Obame koji je gore napravio nego Trump (a Trumpu nije nista dokazano i cak oonaj Miler koji ga je provjeravao vise od 2 god. na kraju nije nasao nista) i nigdje nije bilo ''ovakvih'' ka danas da ''objasnjava'' zasto onda je sve bilo po ''zakonu'' jer ovo danas po njihovoj nije a ono kod Obame kad bi isli istom linijom je puno gore i niko prstom nije mrdnuo...a sad trenutno Republikanci polako bombardiraju ovo troje sa 5 min. pitanjima KOJE veca javnost ovdje nije znala i otkriva da su to troje toliko ''ljevo'' da cak i na radio stanicama su davali takve izjave protiv Trumpa i lazi da je to ludost, opet kazem ko nije ovdje da to gleda uzivo nema pravu sliku i Europa a i HR dobice neki drugi izvjestaj.

VL
OR
orao10
22:37 04.12.2019.

Ja mislio da sam na hrvatskom portalu kad tamo bre sve srbi

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:08 04.12.2019.

Tko se zadnji smije...

VL
SL
Slavonskarakija
18:46 04.12.2019.

Amerikanci su prvi shvatili, i ucinili prvi korak,...da maknu iz vlasti...ovu perverznu i nenormalnu "elitu ", iskvarenu i bolesnu, kojoj je mjesto zapravo u umobolnicama. Ili u u zatvorima. Tako, kad je doslo stani pani,...ili Hillary Clinton ili bilo tko je bolji, izabrali su bilokoga, samo ne nju, ili nekog iz Washingtona, to poznato "leglo zmija i mocvara ", za koje Trump u vise navrata rekao, da ce isusiti mocvaru u washingtonu. I, od tada, neprestaju sa napadima i izmisöjavanjem afera. Svi tako zvani "dokazi " su obicna tric-trac dokazi, rekla kazala, i sto je najgore, to sve prenose sve tv postaje u europi po nalogu. Strasno. Zao mi je ovoga covjeka. Drz se Trump.

VL
SL
Slavonskarakija
18:33 04.12.2019.

Ne znam, da li se zna, ali je istina, navodno, da je svaki novinar dobio zadatak da pljuje po Trumpu, da mu se ruga, i tako dalje..Vjerujem da je to 100 % istina. Inace, ne bi, bas svi,..i radio,..i TV...novine, internet,...bas svi otvoreno se ruga Trumpu...!!!?? To nikako nije slucajno, nego organizirana hajka i blacenje....jednog predsjednika jedne drzave...???!! Toga nikad nije bilo. A to je jako, jako cudno...i nije normalno. Ja, ako nevolim susjeda, zasto ga vrijeda cijela ulica...??!! To je organizirano od Hillary zmije i mjezinog perverznog muza i drustva, koje je toliko bolesno da ih treba u ludnicu. Takvi su i nasi.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
17:09 04.12.2019.

Uguglajte Justin Trudeau, Pierre Trudeau i Fidel Castro. Pa mi recite na kog mali vuče. :))) Pa to je općepoznato...

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
17:07 04.12.2019.

Gedžovani iz "humanitarne baze" u Nišu su nas posjetili. Da se malo širi mržnja prema Americi...vjerojatno po nalogu onih koji ih špijuniraju ali im mali gedže ne misju ništa jer su kakti velika braća...

VL
Avatar dzambo
dzambo
18:03 04.12.2019.

E sad trenutno ovdje u Americi gledam na TV opoziv Americkog predsjednika zadnjih sat i vise, i Demokrati su doveli 3 profesora koji su strucnjaci za taj zakon, a jednog je druga strana prestavila i sta se desava trenutno 3 profesora su ''za'' a jedan je ''protiv'', svatko od njih je dao svoje misljenje i ova trojica kazu da su dokazi za opoziv ''jaki'' bez obzira sto su ih prijasnji svjedoci culi iz trece,cetvrte ruke i nisu bili licno prisutni al nema veze to je dovoljno za opoziv, dok je treci fino im rekao ''Trump nece biti predsjednik vjecno'' i AKO ovi dokazi iz trece,cetvrte ruke budu dovoljni i da nisu dali da Predsjednik se brani kao u svim prijasnjim opozovma prijasnjih Americkih Predsjednika E ONDA SLIJEDECI PREDSJEDNIK KOJI BUDE IZABRAN druga strana u Kongresu kad dodje na vlast moze isto tak napraviti opoziv I slijedeceg Predsjednika sto znaci bukvalno receno’’ ZA REKLA-KAZALA’’ I bez neoborivih dokaza ubuduce svaka vlast koja dodje u Americkom Kongresu moze slijedeceg Americkog Predsjednika ‘’opoziv’’ mu napraviti I smjeniti I njega i tak slijedaca I tak slijedeca I sto znaci da vise niko nije siguran da ce biti Predsjednik sve 4 god. Najmanje JER spustanjem skale za dokaze za koji bi bili dovoljni ‘’rekla-kazala’’ dokazi svaki slijedeci Predsjednik bi bio opozvan ako se ne bude svidjao opoziciji…I ljevicari su spremni da za iducih 1,000 god. Bukvalno receno Predsjednicko mjesto bude ugrozeno svaki put kad neko cuje sta je on rekao od nekog drugog koji ga nevoli

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
16:54 04.12.2019.

Hvala Bogu na Trumpu. Možda čak natjera političare u Hrvatskoj da moderniziraju i opreme Hrvatsku vojsku. Jer to je ono što Trump traži. Ne Hrvati dajte 2% na NATO, nego Hrvati dajte 2% za Hrvatsku vojsku koja će braniti Hrvatsku i samim time će i NATO biti jači.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
16:51 04.12.2019.

Trump je odličan predsjednik za Ameriku. Samo kaj to ne bute pročitali u yugo ljevičarskim novinama kao ni u njihovim globalnim pajdašima. 90% medija se pretvorilo u obični Fake News Agitprop. Agitacija i propaganda. Protiv nacionalnih država, a za globalizam i ljevičarenje...

VL
Avatar Mentat
Mentat
12:37 04.12.2019.

Bože boga ti tko vodi države, dođe ti da se rasplačeš od muke! Ka dica! I to još priglupa.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.