Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamera u snjegoviću

VIDEO Kako bi izgledalo da vas napadne tigar? Pogledajte video!

rehn-novi
Foto: Patrik Macek
1/2
22.01.2013.
u 17:52

Dramatična snimka snimljena kamerom montiranom u snjegovića u safari-parku u Engleskoj pokazuje kako bi to izgledalo da vas napadne tigar.

Dramatična snimka snimljena kamerom montiranom u snjegovića u safari-parku u Engleskoj pokazuje kako bi to izgledalo da vas napadne tigar.

Snimka prikazuje trenutak kada velika mačka nasrće na svoj plijen, ali iz perspektive žrtve. Ispod snimke postavljene na YouTubeu piše kako nije bila iznenađujuća činjenica što se sedam godina staroj tigrici Saundari nije svidio okus kamere te ju je ubrzo ispljunula.

Radnici iz safari-parka Longleat u Wiltshireu ranije su ušli u nastambu četiri sibirska tigra kako bi napravili dva snjegovića da se s njima tigrovi mogu igrati. Jednu su kameru stavili u rame snjegovića, dok su drugu stavili na snijeg na tlu. Sa sigurne udaljenosti snimali su napad i iz automobila parkiranog u blizini.

Snimka pokazuje kako tigrovi prvo njuškaju oko snjegovića prije nego što su ih uništili u igri. – Tigrovi su okružili snjegoviće, a zatim su jedan ili dva skočila na višeg snjegovića. Tada je Saundari vidjela kameru na tlu i željela ju je pojesti. Pokušala ju je podići, no nije joj se svidjela i ispljunula ju je – kazao je glasnogovornik Longleata Steve Mytton.

>>Nesretni mladić pao u tigrov kavez pa jedva izvukao živu glavu

>>Strašna smrt – tigar ubio svoju njegovateljicu!

Komentara 4

DO
DoctorHandy
18:38 22.01.2013.

Stravična snimka..?? Hehe.. mic mic :)

IS
istima
18:43 22.01.2013.

Najbolje da ću pola sata učitavati reklame da bih pogledao nekakav pišljivi video...

IP
info_punkt
23:13 22.01.2013.

kakav munjeviti napad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije