Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u zoo - vrtu

Strašna smrt - tigar ubio svoju njegovateljicu!

'09.05.2011,Osijek,Iako oblacno i hladno vrijeme zivotinje u osjeckom zoo vrtu odmaraju na otvorenom,tigar Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
26.08.2012.
u 20:43

Uslijedila je panika među posjetiteljima, a tigra je upucao direktor Zoo-vrta.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:59 26.08.2012.

Dosta mu je bilo kaveza...nije ni čudo....zato treba ukinuti kaveze !

DR
drznedaj
21:09 26.08.2012.

Nije bilo panike jer ljudi nisu znali da je tigar to ucinio. Preko razglasa su saznali da trebaju izac iz zooloskog vrta ali panike nije bilo, Za posjetitelje nije bilo opasmosti jer je tigar pobjegao ka u ogradjeno dvoriste jedne zgrade iz koje nije mogao van Zalosno da nas novinari ili neznaju strane jezike t.j neznaju trazit informacije ili namjerno preuvelicavaju. Na sto se ovo novinarstvo u HR srozalo, to nije normalno

Avatar gulag
gulag
21:43 26.08.2012.

Sve zoološke vrtove na svijetu treba ukinuti i zabraniti! Apsolutno je zločin držati nesretne životinje zarobljene i trajno zatočene u kavezima! Takav oblik nehumanosti treba prekinuti pod hitno! Nije mi jasno kako razne udruge za zaštitu životinja ne pokrenu takvu inicijativu u svojim i drugim zemljama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije