Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bronx zoo

Nesretni mladić pao u tigrov kavez pa jedva izvukao živu glavu

tigar
Davor Javorović/PIXSELL
22.09.2012.
u 09:47

Mladić se našao oči u oči s 11 godina starim tigrom čak desetak minuta, nakon čega su ga djelatnici zološkog vrta izvukli iz kaveza. Teško je ozlijeđen

Tigar u Bronx Zoo-u teško je ozlijedio 25-godišnjeg muškarca za kojega se pretpostavlja da je skočio iz vlaka koji posjetitelje vozi po vrtu te je završio u prostoru u kojem  je smješteno nekoliko životinja koje predstavlja divlji život Azije, priopćili su dužnosnici zološkog vrta u New Yorku, a donosi Sky.

Mladić se našao oči u oči s 11 godina starim tigrom čak desetak minuta, nakon čega su ga djelatnici zološkog  vrta izvukli iz kaveza. Zadobio je ozljede od ugriza po nogama, rukama, leđima te ramenima, a zbog skoka slomio je nogu i ruku, te mu je stanje kritično.

Dužnosnici pojašnjavaju kako tigar nije napravio ništa nepredvidivo osim što je osjećao ugroženost \"nametljivcem\" u svojem kavezu, te životnja neće biti usmrćena. Pohvalili su i brzu reakciju djelatnika Zoo-a koja je mladiću spasila život.

Bronx Zoo, jedan je od najvećih zoloških vrtova u Americi, s više od 265 područja koja sadrže na stotine životinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije