Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dlaku

VIDEO Izbjegao smrt: Kamion se prevrnuo i zaustavio uz motorista

jackson8
Foto: AFP
1/2
28.01.2013.
u 10:04

Vozač kamiona na raskrižju u kineskom gradu Linhai skretao je ulijevo kada je izgubio nadzor i prevrnuo se na cesti te se zaustavio baš pokraj motocikla

Za dlaku je izbjegao smrt jedan motociklist u kineskom gradu Linhai na istoku države kada se kamion prevrnuo u zavoju i zaustavio se baš pokraj njegova motocikla.

Vozač kamiona na raskrižju je skretao ulijevo kada je izgubio nadzor i prevrnuo se na cesti. Prikolica se zaustavila pored motociklista koji je čekao zeleno svjetlo na semaforu.

U nesreći, srećom, nitko nije stradao. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

>> VIDEO Djevojčica (2) ispala iz auta pred kamion, čudom preživjela

Komentara 2

SP
space2
11:05 28.01.2013.

uhhh, koji srećković!!! ali pitam se ja sta je uopće radio na skoro sredini križanja? zna se di se čeka zeleno!

T1
t111
08:29 29.01.2013.

pazi kabinu! kao od papira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije