Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Prvom damom u Turskoj

VIDEO i FOTO Susret koji će vas teško ostaviti ravnodušnima: Prvi put od početka rata susreli se s obiteljima

Zapovjednici Azova susreli se s obiteljima
Foto: REUTERS
1/15
04.10.2022.
u 12:21

'Ovo je važan dan iako je pred nama još dug put. Ukrajina će se boriti za slobodu i povratak našeg naroda kući', napisala je Zelenska na Facebooku uz fotografije susreta.

Denis Prokopenko, Svjatoslav Palamar, Serhij Volinskij, Oleh Homenko i Denis Šleha zapovjednici su Azova koji su u Turskoj primili ordenje za svoje zasluge u ratu. S njima je bila i ukrajinska prva dama Olena Zelenska, a ono što je najljepše u tom događaju i što je razgalilo srca javnosti je snimka prvog susreta zapovjednika s njihovim obiteljima od početka rata.

"U Turskoj sam se susrela s junacima Azova i ​​zahvalila im na njihovoj borbi i hrabrosti. Predstojnik Ureda predsjednika Ukrajine Andrij Jermak pomogao je organizirati njihov susret s obiteljima. Ovo je važan dan iako je pred nama još dug put. Ukrajina će se boriti za slobodu i povratak našeg naroda kući", napisala je Zelenska na Facebooku uz fotografije susreta.

Video: Snimke koje su zabrinule svijet

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije