Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo se naljutio

VIDEO Erdogan ostavio Putina da ga čeka: Pogledajte što je u tom trenutku ruski vođa radio

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.07.2022.
u 07:58

Mediji su objavili snimku ruskog predsjednika koji se vrpolji, prebacuje težinu i radi grimase pred kamerama gotovo minutu prije nego što mu se Erdogan pridružio.

Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je u utorak "korisnima" trilateralne razgovore u Teheranu s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom i iranskim Ebrahimom Raissijem o rješenju sukoba u Siriji.

"Susret je bio vrlo koristan... razgovarali smo o ključnim elementima naše koordinacije glede Sirije", rekao je Putin nakon razgovora. Pozvao je dvojicu kolega da posjete Rusiju i sudjeluju na novom sastanku s temom Sirije do kraja godine.

Erdogan je rekao da neće odustati od akcija u Siriji. "Naša borba protiv terorističkih organizacija uvijek će se nastavljati", kazao je. Rekao je kako očekuje od Rusije i Turske da ga u tome podupru.

Prije negoli se sastao s Erdoganom, Putin je ušao u sobu među novinare i čekao svoga turskog kolegu. Mediji su objavili snimku ruskog predsjednika koji se vrpolji, prebacuje težinu i radi grimase pred kamerama gotovo minutu prije nego što mu se Erdoğan pridružio. 

Bio je to nepoznat teren za ruskog čelnika koji je stekao reputaciju da svjetske čelnike tjera da čekaju, namjerno, ponekad satima nakon što su zakazani razgovori trebali početi. Neki su nagađali da je to možda osveta za sastanak u Moskvi 2020. na kojem je Erdoğan toliko dugo čekao da uđe u sobu za sastanke da je sjeo, piše Guardian.

Novinari su snimili trenutak kada je Putin ušao u prostoriju u očekivanju da će Erdogan brzo slijediti njegov primjer. Umjesto toga, ostao je stajati pred kamerama.

S rukama sklopljenima ispred sebe, obično stoički ruski vođa, viđen je kako migolji nogama i siše obraze tijekom čekanja od 50 sekundi. Konačno, Putin je pustio ruke da mu padnu uz tijelo s naznakom ljutnje. Erdoğan je ležerno izašao i njih dvojica su se rukovala.

Komentara 14

ZP
Zabranjen pristup
08:36 20.07.2022.

Nek se javi onaj tko to nije nikada radio ,kakve su to gluposti. Covjek jezikom prelazi preko zubi i to je nesto cudno

Avatar @promatrač
@promatrač
10:10 20.07.2022.

Samo je 50 sekundi izdržao na nogama, ruke više nije moga držati, nema, odmah se vidi da je teško bolestan, a tek grimase pa odijelo, cipele, ten i parfem... još triestak godina i ode on.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
09:59 20.07.2022.

Vjerojatno ima alzhajmera pa je zaboravio da ga snimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije