Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI EVAKUIRAJU STANOVNIŠTVO

VIDEO Eksplodiralo skladište oružja: 'S neba padaju šrapneli i pepeo'

YouTube
07.10.2020.
u 15:38

Ministarstvo za hitne situacije objavilo je da je zatvorena obližnja cesta te da je evakuirano više od deset sela u promjeru od pet kilometara od tog skladišta koje se nalazi 260 kilometara jugoistočno od Moskve, piše agencija Interfax.

Ruske vlasti u srijedu su evakuirale stanovnike više od desetak sela u regiji Rjazanj nakon što je izbio požar u obližnjem skladištu streljiva.

S mjesta požara čuju se detonacije, pokazuju snimke koje se dijele po društvenim mrežama. Svjedok u jednoj od njih govori kako s neba padaju šrapneli i pepeo.

Eksplozije se čuju svakih 5 do 10 sekundi, piše agencija RIA.

 

Ministarstvo za hitne situacije objavilo je da je zatvorena obližnja cesta te da je evakuirano više od deset sela u promjeru od pet kilometara od tog skladišta koje se nalazi 260 kilometara jugoistočno od Moskve, piše agencija Interfax.

Skladište je zapalio požar koji je izbio na obližnjem polju. Nitko nije ozlijeđen, a vojska i civili su isto evakuirani. Vatre i eksplozije godinama pogađaju ruska skladišta streljiva, zbog čega je vojska često kritizirana zbog nepoštivanja sigurnosnih standarda.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:22 07.10.2020.

S neba padaju šrapneli i pepeo....jel ovo google translate. pa normalno da ce padati ako je bila eksplozija valjda su odletjeli u zrak. I kako to mislite padaju, pa nisu lisce pa da "padaju" malo po malo ili to ruski geleri padaju danima ko perje. valjda kad eksplodira bomba/raketa vec isti sekund je na zemlji. Interesanto kako ste ovo preskocili ..." Russian military celebrated Putin's birthday by testing The Zircon - or Tsirkon - missile.The missile was launched from the White Sea and successfully hit a target in the Barents Sea. The launch was from the Admiral Gorshkov frigate.The task was completed successfully, a direct hit was registered. The range of the flight reached 450 kilometres [280 miles], maximum altitude 28 kilometres [17 miles], the duration of the flight was 4.5 minutes. The missile developed the speed of over Mach 8.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije