Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI EVAKUIRAJU STANOVNIŠTVO
Povratak na članak

VIDEO Eksplodiralo skladište oružja: 'S neba padaju šrapneli i pepeo'

Ministarstvo za hitne situacije objavilo je da je zatvorena obližnja cesta te da je evakuirano više od deset sela u promjeru od pet kilometara od tog skladišta koje se nalazi 260 kilometara jugoistočno od Moskve, piše agencija Interfax.

Komentari 1

DU
Deleted user
21:22 07.10.2020.

S neba padaju šrapneli i pepeo....jel ovo google translate. pa normalno da ce padati ako je bila eksplozija valjda su odletjeli u zrak. I kako to mislite padaju, pa nisu lisce pa da "padaju" malo po malo ili to ruski geleri padaju danima ko perje. valjda kad eksplodira bomba/raketa vec isti sekund je na zemlji. Interesanto kako ste ovo preskocili ..." Russian military celebrated Putin's birthday by testing The Zircon - or Tsirkon - missile.The missile was launched from the White Sea and successfully hit a target in the Barents Sea. The launch was from the Admiral Gorshkov frigate.The task was completed successfully, a direct hit was registered. The range of the flight reached 450 kilometres [280 miles], maximum altitude 28 kilometres [17 miles], the duration of the flight was 4.5 minutes. The missile developed the speed of over Mach 8.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.