Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trojica u vodi

VIDEO Dramatični trenutak: Skočili u ledenu vodu da spase život, na kraju i sami završili u bolnici

Mladići skočili u ledeni kanal da spase čovjeka
Twitter/Screenshot
02.11.2023.
u 22:46

U briselskoj općini Molenbeek-Saint-Jean u srijedu poslijepodne odigrala se iznimno hrabra i nevjerojatna scena kada su dva mladića vidjela čovjeka kako upada u ledeni kanal Bruxelles–Charleroi i bez razmišljanja skočila za njim kako bi mu spasili život.

Incident je potvrdila lokalna policija Zapadnog Bruxellesa i vatrogasci. Dvojica hrabrih mladića su se suočila s ekstremnim vremenskim uvjetima i opasnostima ledenog kanala kako bi priskočili u pomoć čovjeku u nevolji.

Cijeli događaj odigrao se oko 12:20 sati u blizini muzeja Millenium Iconoclast Museum of Art (MIMA) i brzo je privukao pažnju svjedoka. Kada su vatrogasci stigli na mjesto događaja, u vodi su zatekli troje ljudi. Prvi muškarac bio je bez svijesti, dok su dvojica hrabrih heroja bila ozbiljno pogođena hipotermijom zbog ledene vode, piše The Brussels Times.

POVEZANI ČLANCI:

Ronioci iz vatrogasne brigade brzo su reagirali i uspješno izvukli sve troje iz hladne vode. Muškarac koji je prvi upao u kanal reanimiran je na licu mjesta i prevezen u bolnicu u kritičnom stanju. Ostala dva muškarca također su prebačena u bolnicu zbog hipotermije.

Unatoč herojskom činu ovih mladića, još uvijek postoje mnoge nepoznanice oko samog incidenta. Daljnja istraga bit će provedena kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove situacije.

VIDEO

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:37 02.11.2023.

stvarno bi bilo dobro da se objave imena sve trojice, i da li su se znali. to bi mogla biti dobra poruka svima na zemlji.

Avatar patkovic
patkovic
06:41 03.11.2023.

bravo

NE
Nemanadimak
09:00 03.11.2023.

Bas lijep ovaj novi Belgijski :) Mislim kako je to vec oficialni jezik u Belgiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije