Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ODUŠEVLJENA

VIDEO Naoružani razbojnik upao u trgovinu, zbog poteza djevojčice (11) pobjegao van

17.09.2019.
u 17:37

Iako je uspio pobjeći, policija iz Sussexa zahvalila se djevojčici i njenom ocu na hrabrosti, a potraga za muškarcem i dalje je u tijeku.

Nitko se nije nadao da će naoružanog pljačkaša koji je u ponedjeljak navečer utrčao u trgovinu u Sussexu otjerati 11-godišnja djevojčica. Muškarac je u ruci imao nož i zaprijetio je blagajnici da mu preda sav novac iz kase.

Međutim prije nego li se trgovkinja snašla, djevojčica koja je bila u kupovini s ocem pogodila je lopova kruhom

Naoružani muškarac se poprilično prepao, a onda ga je tikvicama pogodio i otac junakinje večeri.

Iako je uspio pobjeći, policija iz Sussexa zahvalila se djevojčici i njenom ocu na hrabrosti, a potraga za muškarcem i dalje je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

SR
Sreleng
18:32 17.09.2019.

😂😂😂 Tko tebe kamenom, ti njega kruhom.. Kršćanski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije