Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna pljačka u splitu

S lakoćom orobio bankomat, ali kad je krenuo bježati ispalo mu je 70.000 kuna

Novac
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
07.09.2019.
u 22:42

Policija koja je ubrzo stigla na mjesto zločina pokupila je oko 70.000 kuna, a iz bankomata navodno je ukradeno više stotina tisuća kuna

Splitska policija noćas je dobila nimalo lak zadatak. S tla su morali pokupiti više od 70.000 kuna koje su ispale iz bankomata neposredno nakon bizarne pljačke pomoću laptopa

Pored ureda Hrvatske pošte u Lovretskoj ulici 22 u Splitu muškarac je iza ponoći došao do bankomata te skinuo jedan dio prednje ploče iznad ekrana kako bi se spojio na unutarnje instalacije. Slobodna Dalmacija prenosi kako je s prijenosnog računala davao upute bankomatu za isplatu gotovine. Novac je krenuo izlaziti iz bankomata, lopov ga je brzo spremao, ali onda je slijedilo iznenađenje. 

Iza muškarca pojavio se zaštitar jer se u međuvremenu upalio alarm. Na zaštitarevo pitanje treba li mu pomoć lopov nije ništa odgovorio, a činilo se kako ga nije ni razumio. Počeo je bježati, a iza njega su padale novčanice. A padale su i dalje iz bankomata.

Policija koja je ubrzo stigla na mjesto zločina pokupila je oko 70.000 kuna, a iz bankomata navodno je ukradeno više stotina tisuća kuna.

- Kriminalističko istraživanje u tijeku. Uzeta je određena količina novca te je nastala veća materijalna šteta – kazala je za Slobodnu Dalmaciju Željka Radošević iz PU splitsko-dalmatinske.

U prilog teorije da se radi o strancu govori i činjenica da je noćnu rabotu obavljao doslovno u dvorištu policijske uprave.

>> Pogledajte video: Dvojica razbojnika upala u banku na Črnomercu, policajac ulovio pljačkaša

Ključne riječi

Komentara 8

T1
t111
02:43 08.09.2019.

Zastitar ga pitao treba li pomoc :) :) :)

KR
kresimir02
23:34 07.09.2019.

Dogovorite se jel ispalo njemu dok je bjezao, kao sto pise u naslovu ili je ispalo iz bankomata, kao sto pise u nastavku teksta.

SA
sanikol
19:50 08.09.2019.

Čini se da ga je zaštitar prepoznao i pustio jer kako protumačiti to da je s njime porazgovarao a ovja navodno pobjegao. zaštitar bi trebao u ovakvom slučaju pucati na lopova. Samo bi u tom slučaju ubio poznanika koji će mu to dobro platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije