Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povodu dana žena

VIDEO Blaženka Divjak čitala uvrede koje je primila: 'Glupa kokoš, ubij se sama...'

Blaženka Divjak čita uvrede koje je primila
Foto: screenshot
1/2
08.03.2019.
u 09:10

Kao žena na javnoj funkciji uvijek sam spremna na kritike, ali ne i na vrijeđanja koja žene diljem Hrvatske još uvijek, u 2019. godini, podnose samo zato što su žene, poručuje ministrica

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u povodu Dana žena jutros je objavila video u kojem čita neke od uvreda koje su joj upućene.

Među uvredljivim porukama koje je, kako kaže, primila u inbox na Facebooku su "Glupa kokoš" i "Ubij se sama da naše ruke budu čiste".

– Kao žena na javnoj funkciji uvijek sam spremna na kritike, ali ne i na vrijeđanja koja žene diljem Hrvatske još uvijek, u 2019. godini, podnose samo zato što su žene. Zajedno se moramo boriti protiv ovakvih uvreda i predrasuda, i rušiti staklene stropove koji sputavaju žene! – poručila je Divjak u objavi na Facebooku.

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 97

TA
Tarantula
09:46 08.03.2019.

Možda bi i imala moje poštovanje da se svojski ne trudi zatupiti Hrvate. Nikada gore, gluplje i ljenije generacije mladih nismo imali nego danas. Danas mladi ne pozdravljaju starije ljude, bahati su i psuju, u moje doba skoro svijet je stao kada je starija osoba prolazila, svi smo stali sa nogometom i pozdravili, nije nam padalo na pamet da se prepiremo sa starijima, bojali smo se biti bahati jer bi nas roditelji kaznili, danas nema više tih manira, samo bahatluk i krkanluk od malih nogu!

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
09:38 08.03.2019.

Tu uopće nije stvar u ženama. Točka.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
10:07 08.03.2019.

Vrijeđaju je jer je nesposobna jugokomunistica članica zločinačke organizacije HNS. Nema veze što je žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije