Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni napad

VIDEO Bilder poljubio krvavi čekić i izudarao umirovljenicu: 'Gotovo sam je ubio, ne kajem se'

Bilder poljubio čekić i izudarao umirovljenicu
Foto: Wochit
1/2
10.02.2019.
u 20:11

- To je bio jedan od najbrutalnijih napada s kojima sam se suočio u karijeri i čudo je da je žrtva preživjela - rekao je inspektor Chris Greenstreet

Engleska umirovljenica strahovala je za život nakon što ju je premlatio bilder koji je poljubio krvavi čekić dok ju je njime udarao po glavi. Michelle O'Donnell (72) iz Kenta, koja je preživjela i rak, bespomoćno je ležala na podu dok ju je Perry Redmond (50) mlatio jer nije imala novca da mu posudi. Redmond je zbog pokušaja ubojstva osuđen na 22 godine zatvora.

O'Donnell je nakon napada, u kojem je između ostalog zadobila frakturu lubanje, dva slomljena rebra i ključnu kost te razbijene zube, bila na petosatnoj operaciji, a i deset mjeseci nakon nemilog događaja ima problema s napadajima panike.

Pogledajte video žrtve:

Redmond je kod umirovljenice radio kao majstor.

- Mislila sam da je ljubazan tip i čak sam mu dala da boravi ovdje dok je radio za mene jer je spavao u kamperici - rekla je bivša profesionalna pjevačica. Stvari su postale gadne kad ju je tražio da mu posudi novac, piše Daily Record

- Rekla sam mu da nemam novca kod sebe, i stvarno ga nisam imala, i on je otišao, ali vratio se vrlo agresivan i samo je poludio - kaže O'Donnell.

Priča kako je ušao u kuću i prvo je udario u glavu teškom tavom pa je otišao, a uskoro se vratio, nasilno ušao u kuću s čekićem i vukao je okolo za kosu dok ju je udarao.

- Naredio mi je da molim za život i sjećam se da sam mislila da je to trenutak kada ću umrijeti - prisjeća se žrtva.

Nekako je uspjela pobjeći na ulicu, nakon čega je stigla policija.

- Dižem ruke, učinio sam to. Gotovo sam je ubio, ne kajem se. Znam da sam udario staricu - rekao je napadač policiji, no poslije je izrazio žaljenje zbog izrečenog rekavši da je pio cijeli dan i da je bio bijesan.

- To je bio jedan od najbrutalnijih napada s kojima sam se suočio u karijeri i čudo je da je žrtva preživjela - rekao je inspektor Chris Greenstreet.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Marcos
20:24 10.02.2019.

tko je ovo napisao i objavio j*bem ga ludog.

Avatar reference
reference
13:15 11.02.2019.

ahahahaa, dje ovo izvlacite. hebo te ja ovo pisem iz londona, nisam zno da ovaj daily record postoji ili ga niko ne cita pa ako sam ikad cuo za njega ne mogu se sjetiti kad i dje. sto je slijedece, The Exeter Daily ili Devon Live.

DU
Deleted user
08:37 11.02.2019.

Kod nas bi dobio 5 godina i za mjesec dana bio vani :-), ali eto nije niti pravda svugdje ista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije