Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni napad
Povratak na članak

VIDEO Bilder poljubio krvavi čekić i izudarao umirovljenicu: 'Gotovo sam je ubio, ne kajem se'

- To je bio jedan od najbrutalnijih napada s kojima sam se suočio u karijeri i čudo je da je žrtva preživjela - rekao je inspektor Chris Greenstreet

Komentari 5

MA
Marcos
20:24 10.02.2019.

tko je ovo napisao i objavio j*bem ga ludog.

VL
Avatar reference
reference
13:15 11.02.2019.

ahahahaa, dje ovo izvlacite. hebo te ja ovo pisem iz londona, nisam zno da ovaj daily record postoji ili ga niko ne cita pa ako sam ikad cuo za njega ne mogu se sjetiti kad i dje. sto je slijedece, The Exeter Daily ili Devon Live.

VL
DU
Deleted user
08:37 11.02.2019.

Kod nas bi dobio 5 godina i za mjesec dana bio vani :-), ali eto nije niti pravda svugdje ista....

VL
LU
lukathereem
21:55 10.02.2019.

Budi dobar prema nezahvalnoj osobi i dobro se provedi

VL
MX
Mister X
10:21 12.02.2019.

Čovjek se riješio problema galadi i da ide i mlati ljude koji će mu dati malo ili ništa i spavanj pod mostom u hladnom i danima gladovanja bez lječnčke skrbi .sad je sve to si osigurao za idučih 22 godine .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.