Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Ukrajini

VIDEO Akcija na rijeci Dnjepar: Ukrajinci objavili kako su specijalci uništili rusko plovilo

Telegram kanal Ukrajinskih specijalnih snaga
14.07.2023.
u 15:47

Snimke koje je objavio SSO pokazuju zračno izviđanje, napad dronovima i ukrajinske specijalne snage koje pucaju na obalu

Ukrajinske specijalne snage ( SSO ) objavile su na svom službenom telegram kanalu snimku za koju navode kako prikazuje akciju od 13. srpnja kada su uništili manje rusko plovilo, i oštetili još jedno za vrijeme dok su izvodile operaciju na rijeci Dnjepar, u Khersonskoj oblasti.

U pratećem tekstu SSO je pojasnio kako je izviđanje iz zraka pokazalo na prisutnost ruskih snaga na jednom od brojnih otoka porječja Dnjepra. 

"Donesena je odluka da se napreduje u to područje i uništi ljudstvo, a zatim se preuzme kontrola nad teritorijem", navodi SSO dodajući kako je u toj operaciji "neutralizirano" pet Rusa.

VEZANI ČLANCI:

Snimke koje je objavio SSO pokazuju zračno izviđanje, napad dronovima i ukrajinske specijalne snage koje pucaju na obalu rijeke iz teško naoružanih brzih čamaca. Također se vidi i kako su dva čamca gađana iz zraka. 

1/14
Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
17:38 14.07.2023.

Samo naprijed tjeraj fašiste ruske preko izvora.

ZS
ZNA SE
18:26 14.07.2023.

Propala je ruskoboljševička operacija "denacifikacije", Slava Ukrajini, herojima slava!

AK
Anti-komunist
18:23 14.07.2023.

Ukrajina će na kraju pobjediti! Slava Ukrajini, slava Zelenskom, slava Ukrajinskoj pobjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije