Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vice John Batarelo:

'SDP je imao jakog lidera, HDZ je vodio mlakastu i dosadnu kampanju'

VJ Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
10.11.2015.
u 09:18

Batarelo je osudio izjavu Slavena Dobrovića o abortusu i braku

- Mislim da prvi put ova Vlada neće biti Vlada, nego bi prikladniji naziv bio – administracija. Izgleda da će, konačno, ljudi koji su izabrani na izborima morati odrađivati posao za koji su izabrani, a ne samo glumiti veličine bez pokrića - komentirao je izbore na svom blogu Vice John Batarelo, predsjednik konzervativne udruge Vigilare.

Batarelo smatra da se dogodio jaki politički potres te da su Božo Petrov i MOST pobijedili jer određuju tko će sastaviti sljedeću Vladu. SDP je, dodaje, imao jakog lidera Zorana Milanovića i dobar PR, dok je HDZ vodio "mlakastu, dosadnu i nekreativnu kampanju".

Batarelo je osudio izjavu Slavena Dobrovića, MOST-ovca koji je ušao u Sabor, da su "abortus, brak i ostalo sad gubljenje vremena jer u pitanju je naša ekonomska opstojnost".

- Kakve su to promjene bez paralelno poštivanje pravo na život i rođenje? Kakve su to promjene ako dekonstruiramo definiciju braka i obitelji? Ovo izdvajanje ekonomije iz cjelokupnog pogleda na ljudski život, slobodu i smisao postojanja je površno i opasno - smatra Batarelo.

>> 'Mi ćemo predložiti svog mandatara, to neće biti ni Milanović, ni Karamarko'

>> 'Ako 4 godine kritizam vlast, ne mogu onda koalirati sa SDP-om. Mislim da isto vrijedi i za Most'

Komentara 14

Avatar deziderij
deziderij
11:00 10.11.2015.

HDZ imao "mlakastu ?" politiku. Je li ovo još jedna novokovanica u "novohrvatskom" riječniku ? Mogu se složiti da je to bila mlaka i nikakva politika s "mlakastim" Karamarkom ali da je SDP imao jakog lidera je živa sprdačina. Taj "jaki" lider je bio jak samo u vrijeđanju i pljuvanju, najviše po HDZ-u, i omalovažavanju svega i svakoga tko nije puhao u isti rog s njime i njegovim trabantima. U tome je zbilja jak i to ne sporim ali sve drugo u svezi s tim tipom je bljak.

EF
epic.flyer
09:44 10.11.2015.

SDP je vodio ne samo kampanju nego i mandat na način da je kupovao birače...zato i je dug 100 milijardi kuna...Pametnom jasno!!!!

PA
partizancina
09:51 10.11.2015.

Bit cu iskren i reci sto mislim.....mislim da su ovi "izbori" namjesteni kao i puno toga u zadnje vrijeme ali ne ne ne iz Zagreba ili Beograda ...a doktori malo specijalnih i simbolicnih profesija nisu nista drugo do komesari EU-a.. Da sto se tice ekonomije Hrvatska je na rubu ponora ali ima puno drugih hrvatskih problema koji nebi trebali biti problemi EU komesara (to su samo hrvatski problemi-problemi samo Hrvata raseljenih i jos neraseljenih)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije