Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudio 'novosti'
Povratak na članak

Vice Batarelo: Zastupniče Pupovac, podržavate li tekst 'Lijepa naša haubico'?

– Tekst „Lijepa naša haubico“ tekst je u najmanju ruku nepoštovanja (a realno mržnje) jednog dijela jedne etničke manjine u Hrvatskoj (srpske) prema hrvatskoj himni, prema oslobođenju Hrvatske od okupacije i međunarodno potvrđenoj istini o vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“ – piše Batarelo

Komentari 152

AJ
ajmo
13:17 18.08.2015.

Ma podržava Pupovac 4 s na šubari i dok ga ne smijene i ne dođe neki normalan građanin Srbijanskog podrijetla nebude mira i stalno će tinjati sukob.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:55 18.08.2015.

Pupovca cemo dovest do granice i nabit mu nogu u guzicu..uskoro..

VL
DU
Deleted user
13:05 18.08.2015.

i opet nitko ne reagira na ovog pupavca. seka znamo da razmislja ali sto radi "nacionalno svjesna" oporba?

VL
DU
Deleted user
13:13 18.08.2015.

Baš bih volio vidjeti ili čuti "manjinskog" na primjer talijana (ako uopće postoji takav status) na primjer u Francuskoj kako javno pjevuši njihovu Himnu sa izokrenutim riječima. Ne da bi dobio nogom u guzicu!

VL
DD
ddh
13:18 18.08.2015.

Text u srpskim Novostima po poimanju Srba u Hrvatskoj jest text mrznje i text vrijedjanja svih hrvatskih gradjana, pa i onih srpskih korijena koju kao svoju Domovinu dizavljavaju i vole je kao svoju jedinu. Ali ti Srbi u Hrvatskoj, a ne hrvatski Srbi na celu sa Pupovcem niti smatraju Hrvatsku svojom Domovinom, niti je kao takvu dozivljavaju. A vrijedjanje i provociranje Hrvata i ostalih hrvatskih gradjana, govor mrznje i spletkarenje protiv Hrvatske i Hrvate je tim Srbima svakodnevni posao i svako- i cijelodnevna preokupacija. I radi toga treba se postaviti i pitanje, trebaju li Hrvatskoj sijaci mrznje poput Pupovca i trebaju li Hrvatskoj takvi Srbi? Sigurno ne! I radi toga bi i Pupovac i njemu slicni trebali pokazati bar malo nekakvog karaktera i otici iz zemlje gdje mrze i zemlju i vecinski narod. Zbog cega nema problema u Hrvatskoj niti s jednom drugom nacionalnom manjinom osim sa Srbima. Kako to, da Hrvati mogu i zive u miru i skladno i hrvatskim gradjanima svih mogucih nacionaliteta, a jedino imaju problema sa Srbima? Kako to da nitko ne stvara i ne zeli stvarati u Hrvatskoj nekakvu Madjarsku, Cesku ili Slovacku, a samo bi Srbi stvarali u Hrvatskoj Veliku Srbiju? I kako to, da se nitko nigdje niti nikada ne osjeca u Hrvatskoj diskriminiranim iako ima sva ista prava, kao i svi ostali hrvatski gradjani, osim Srba. Odgovore je lako pronaci i dati.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:29 18.08.2015.

Srbijanci u Srbiji i u Hrvatskoj znaju, da vlast u Hrvatskoj na njihove provokacije i izazove ne reagira nikako ili, u najboljem slucaju, mlako. Zato si Pupovac, Vulin, Vucic, Tomic i ostali "politicari" iz 90-ih dozvoljavaju takve izjave i uvredee na racun Hrvatske, Hrvatske proslosti i sadasnjosti, te Hrvatskih gradana! Za nadati se je, da ce sljedeca vlast jasno i glasno pokazati Srbijancima, gdje su granice takvog ponasanja!

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:28 18.08.2015.

Srbi namjerno otežavaju život ostatku Srba u Hrvatskoj da bi mogli poslije optužiti Hrvate koji ničim nedoprinnose tečkom životu Srba u Hrvatskoj.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
13:32 18.08.2015.

ovo pitanje ne treba postaviti pupovcu... prvo: neće odgovoriti, a drugo: znamo da se slaže... ovo pitanje treba postaviti svim ministrima u vladi RH i svim "predstavnicima naroda" u Saboru!... odjednom su zamukli... što veli "vječiti lovac na naciste" budalasti vukušić o ovome?

VL
OS
osica
13:17 18.08.2015.

U stalnom pokušaju " izjednačavanja žrtve i agresora, koje traje već nekoliko godina, i protiv kojeg ova vlast ne želi aktivno uključiti, takve stvari prolaze". Ništa u Hrvatskoj nije dobro, ako se s tim ne slože Srbi, i da budebude još tužnije i oni u Beogradu." Region odumire nakon pada Josipovića, pa i " himna je haubica" "Domoljubna vlast to ne bi dopuštala, kalkulantska da" i tu vidim problem. Pupovac šuti , ima svoju računicu pred izbore kao i Milanović i ekipa. No, kažu "tko s vragom tikve sadi razbiju mu se o glavu" . Ne mogu reagiratri ni Milanović ni Pupovac "imaju posla i organiziraju ," napad na predsjenicu, na HDZ, zaduženi Bauk, Grbin, pa Maras ...... Svi koji imaju odobrenje od Milanovića su na rasporedu i zadatku. Pupovac će dati ton kad vidi da treba dodatno zapapriti svojim "otrovnim začinom" i kad njemu bude išlo u prilog. Ovajsramni uradak" mu ne ide u prilog , pa se pogasio. Uživa čovjek sve blagodati Hrvatskih poreznih obveznika" a možda je i na konzultacijama kod komšija oko " nekog novog zadatka kako napasti Hrvatsku, dok njezina vlast odmara".

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:47 18.08.2015.

Vice , ne pustaj ga dok ti ne odgovori na ovo pitanje .

VL
DO
dobar
13:42 18.08.2015.

Pupovac je najvece zlo za Hrvatsku i za Srbe u Hrvatskoj jer pupovcu ne odgovara nikako suzivot tih dvaju naroda i zeli pod svaku cijenu razdor a podrzava ga u tome i Srbska crkva prema tome korov treba sasjeci ii spaliti jedino tako se mozes rijesiti kukolja.

VL
Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
14:22 18.08.2015.

Pupovca treba skinuti sa hrvatskih jasala! Ne dati mu ni kune iz držanog proračuna i pokrenuti svaki puta tužbu kada nešto neistinito izjavi ili blati HR i Hrvatske građane, pa da vidimo dokle je spreman ići!

VL
NA
Nadalinaaa
14:02 18.08.2015.

Pupovčevo jato samo drži tihu vatru živom, do neke druge zgode kad će Načertanja o Velikoj Srbiji ponovo aktivirati.

VL
DU
Deleted user
13:49 18.08.2015.

Gledajući nekako iz drugog kuta, ha, hvala Bogu da postoji Pupovac i njemu slični! Što ih je takovih više, naš narod će prije progledati i shvatiti da nam je spas iz sadašnje situacije jedino u nacionalnom jedinstvu i čini mi se da se i "lijevi" i "desni" pomalo osviješćuju i da ćemo uskoro prevladati nasljeđena ideološka razmimoilaženja i da će to sve skupa kod nas krenuti na bolje. Nešto kao i 91 kada su pobunjeni Srbi ujedinili djecu i unuke partizana i ustaša u borbi za slobodnu Republiku Hrvatsku.

VL
FO
ForeignLegion1987
13:44 18.08.2015.

pupavac je hrvatsko mrzac,,,vratimo se u 90-te ...pitajte ga...gdje je bio ....naravno pomkagao je cetnicima danas ,,,zivi na racun,,onih ,,koje svakodnevno pljuje,,,nosio je salotejpe,,,a kad srbi urade sta su uradili ,,onda se zavukao u misju rupu i sute,,,ali,,,da je dao bog,,,vise,,,tih sa salotejpom.....danas taj krelac od pupavaca ne bi kakio unaokolo i pljuvao po svemu sto je hrvatsko

VL
MA
marcellus
14:19 18.08.2015.

Ovo s himnom je neprijateljski čin i to tako treba i tretirati

VL
Avatar mg940
mg940
14:32 18.08.2015.

Ovo što rade srbska manjina u hrvatskoj, je rušenje poredka i nepoštovanje države u kojoj žive, sve te bi trebalo izbaciti iz države kao i političare koji to podržavaju, to nema veze s mržnjom drugih nego poštovanje i ponašanje sukladno zakonu. Tak je i počelo 90-91. Mrš u srbiju ako nečete biti sukladni s zakonom

VL
Avatar man_cro
man_cro
14:14 18.08.2015.

Kad vidim da se javnim novcem financiraju ovakvi kriminalni i protuustavni časopisi, osjećam svojom građanskom i domoljubnom dužnošću izbjegavanje plaćanja svih vrsta poreza.

VL
Avatar Contessa
Contessa
14:50 18.08.2015.

Nezahvalnici. Nek netko napise tekst Lijepa nasa putovnico. Svima su iskamijali hrvatske putovnicei i onima koji nemaju nikakve veze s hrvatskom da bi mogli biti na hrvatskoj sisi, primati doplatke, skrbi, poticaje, itd. i nesmetano putovati i raditi po svijetu.

VL
H2
hercegovac - 2
13:51 18.08.2015.

Pupavac, da ne podržava ne bi bio ni objavljen takav sramni tekst koji se izruguje svim vrijednostima Hrvatskog naroda, a nadobudni političari samo šute kako četnici svojim orgijanjem uznemiravaju Hrvatsku javnost, a USKOK i ostale Institucije ponašaju se kao daa je sve u Hrvatskoj dozvoljeno osim izražavanja istinskog domoljublja i odmah reagiraju što je za svaku javnu osudu tih Institucija. Javno pitam do kada trpjeti ovakvo četničko orgijanje ???

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.