Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno

Veterani Hajduka i Dinama na turniru igrali za vatrogasce

Humanitarni nogometni turnir za vatrogasce
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/3
23.07.2017.
u 23:10

Turnir je organizirala udruga Cro Unum, a sredstva su se prikupljala za Vatrogasnu zajednicu Splitsko-dalmatinske županije

Hrvatska humanitarna udruga Cro Unum organizirala je humanitarni malonogometni turnir koji se održao danas na terenima Sportskog centra FESB-a na Sveučilišnom kampusu Visoka u Splitu. 

Turnir je organiziran kako bi se prikupila sredstva za Vatrogasnu zajednicu Splitsko-dalmatinske županije,  tijekom trajanja humanitarne akcije sredstva su se mogla uplatiti putem računa Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum otvorenog u PBZ-u posebno za ovu prigodu. Broj računa je HR 3423400091510878116.

Humanitarni nogometni turnir za vatrogasce
1/46

Ovu akciju svojim dolaskom podržali su i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, predsjednik HVZ-a Ante Sanader, zapovjednik JVP-a Split Ivan Kovačević, glavni županijski zapovjednik Dražen Glavina, savjetnik predsjednice RH Tomislav Mađar, a na terenu su svoje nogometne vještine pokazali  članovi Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum, Humanih zvijezda te veterani GNK Dinamo i veterani HNK Hajduk. 

Dragan Primorac, predsjednika Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum izjavio je kako je u kaciji tijekom tri dana prikupljeno 100 tisuća kuna. - U samo tri dana prikupili smo 100.000 kuna, to je apsolutno fenomenalno, novci su prikupljeni rekordno brzo. To pokazuje da je Hrvatska zajedno kada je to god potrebno. Simbolična je povezanost hrvatskog sjevera i juga, a to me čini neizmjerno sretnim - izjavio je Dragan Primorac, piše Dalmacija danas. 

 

 

Komentara 4

AB
abrnjic
07:23 24.07.2017.

Svaka čast momci

MV
Mijat vrdoljak
07:37 24.07.2017.

Moj komentar koji sam jednom na ovim stranicama napisao vrijedi uvik,: HAJDUK DINAMO SAVKA TRIPALIO, a uvrede sa sjevera prema jugu i obratno treba iskorijeniti i osuditi. Mi smo premala i maloljudna nacija da bi se tako radikalno dijelili. U našoj raznikolisti trebamo biti kreativni i zato svaka ovakva i slična događanja su za pozdraviti.

PU
paul-umpe
08:31 24.07.2017.

E da je Primorca ponovo vratit u politiku.Covjek je legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije