Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Cro Unum malonogometnim turnirom pomaže Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije

Požar - vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
20.07.2017.
u 18:02

Jedna od najvećih humanitarnih udruga u Hrvatskoj 23. srpnja organizira malonogometni turnir s početkom u 18.30 sati na terenima Sportskog centra FESB-a u Splitu

Hrvatska humanitarna udruga Cro Unum inicirala je humanitarnu akciju s ciljem pomoći Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije. 

S obzirom da su požari početkom ovog tjedna u Splitu i okolici iscrpili golema sredstva i resurse namijenjene za gašenje požara Cro Unum organizira humanitarni malonogometni turnir 23. srpnja 2017. godine s početkom u 18:30 sati na terenima Sportskog centra FESB-a na Sveučilišnom kampusu Visoka, Ruđera Boškovića 32 u Splitu.

Na turniru će nastupiti članovi Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum, Humanih zvijezda te veterani GNK Dinamo i veterani HNK Hajduk. Sva prikupljena sredstva bit će donirana Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije, a tijekom trajanja humanitarne akcije sredstva će se moći uplatiti putem računa Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum otvorenog u PBZ-u posebno za ovu prigodu. Broj računa je HR 3423400091510878116.

Požar - vatrogasci
1/32

Na Humanitarnom malonogometnom turniru nastupit će niz poznatih osoba iz javnog života kao i proslavljenih sportaša među kojima su Ivan Buljan, Ivica Šurjak, Vilson Džoni, Ivan Gudelj, Nenad Pralija, Nikica Cukrov, Željko Mijač, Dragutin Čelić, Vlatko Đolonga, Darko Miladin, Hrvoje Vejić, Ivica Mornar, Dragan Primorac, Željko Pavlović, Igor Cvitanović, Fabijan Komljenović, Branko Strupar, Hrvoje Štrok, Drago Vabec, Dalibor Poldrugač, Davor Braun, Alen Peternac, Danijel Štefulj, Roy Ferenčina, Joško Jeličić, Tomislav Madžar, Damir Primorac, Franjo Arapović, Zoran Primorac, Dubravko Šimenc, Igor Štimac i niz drugih.

- Još jednom se pokazalo da je u najtežim trenucima cijela Hrvatska jedno srce. O tome svjedočimo i ovih dana kad su u gašenju požara u Dalmaciji nesebično sudjelovali vatrogasci iz cijele naše Domovine. Zahvaljujem i pripadnicima Hrvatske vojske, MUP-a, i svim onima koji su pomogli da se zaustavi vatrena stihija te da se spase ljudski životi i imovina. Susret veterana GNK Dinamo i HNK Hajduk na poseban način simbolizira zajedništvo sjevera i juga kao i cijele Hrvatske što me čini iznimno sretnim i ponosnim. Posebno hvala svima koji su se odazvali našem pozivu te koji pridonose uspjehu ove akcije kako bi Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije pomogli u obnavljanju opreme i ostalih resursa - izjavio je prof.dr. Dragan Primorac, predsjednika Hrvatske humanitarne udruge Cro Unum jedna od najvećih humanitarnih udruga u Hrvatskoj koja okuplja proslavljene sportaše, glazbene umjetnike te uglednike iz javnog života Hrvatske. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije