Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O KOALICIJI HDZ-HNS

Vesna Pusić: U petak mi je bilo muka

vesna pusić
Marko Lukunic/PIXSELL
12.06.2017.
u 14:27

Rekla je i kako smatra da se Vrdoljak mora vratiti u stranku jer joj mora pomoći da se to izvede ili ne provede.

Vesna Pusić jedna je od HNS-ovaca koji su odbili podržati Vladu HDZ-a i HNS-a, a sada je otkrila i kako je pred nekoliko tjedana od Ivana Vrdoljaka saznala da razgovara s Andrejom Plenkovićem.

- Od samog početka sam rekla da neću u tome sudjelovati. Moj životni i politički put je sasvim drugačiji - kazala je Pusić za N1 televiziju te je dodala kako joj je prezentirano da je to način da se 'spasi obrazovanje kroz jednu jaku osobu u HNS-u'.

Rekla je i kako je većina ljudi znala za razgovore, no Anka Mrak Taritaš nije. Dodala je i kako razgovori nisu gotova stvar.

Rekla je i kako su na Predsjedništvu donijeli odluku da za koaliciju nema temelja i da se u nju ne ide. Rekla je i kako je Ivan Vrdoljak na kraju i sam predložio da se u nju ne ide. Na pitanje kako je došlo do obrata na Središnjem odboru kazala je: 'Tu se pokazalo da to nije bilo tako jasno, otvoreno i dobronamjerno, i da obrazovanje tu nije ključna tema, nego opravdanje za nešto što je odlučeno puno striktnije nego što sam ja mislila - da se ide s HDZ-om i da ćemo onda vidjeti što dalje, a to me šokiralo'.

Rekla je i kako smatra da se Vrdoljak mora vratiti u stranku jer joj mora pomoći da se to izvede ili ne provede.

- U petak, bilo mi je muka, nije bilo nikoga da taj projekt brani, da mislim da je to izvedivo, ustala bih i branila - izjavila je.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

Komentara 24

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:46 12.06.2017.

draga Vesna meni je muka od tebe i tebi slicnih vec 20godina a tek imam 32... pozdrav sa HRVATSKOG JADRANA!!!!

BA
barbika1
14:44 12.06.2017.

A tek kako je nama tebe gledat nama se povraca

Avatar juricamesko
juricamesko
14:58 12.06.2017.

nama je od tebe muka 25 godina pa na to nisi obracala paznju,zasto bi sada mi.dobro je Cacic rekao da si dobila ono sto si zasluzila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije