Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašen od konopca

Veseljak Sony nakon teškog početka života traži topli dom

Sony (1)
Foto: Iz privatnog albuma
1/5
26.06.2013.
u 17:58

Jednogodišnji mješanac jazavčara i terijera pronađen je kako luta ulicama Nove Gradiške, a u gnojnoj rani na vratu imao je konopac

Jednogodišnji Sony još je jedan u nizu napuštenih pasa za čije zlostavljanje nitko neće odgovarati. Čipa nema, nitko ne zna otkud je došao, a pronađen je kako luta ulicama Nove Gradiške.

Velika glava

- Kad sam ga ugledala, odmah sam vidjela da nešto nije u redu. Glava mu je bila jako velika, a onda sam primijetila i ranu ispod vrata iz koje su curili krv i gnoj. Teško je disao i bio je u užasnom stanju. Sigurno ga je jako boljelo, a ipak je dopustio da mu pomognemo i očistimo ranu – kaže Klaudija Sigurnjak, koja ga je pronašla.

Već pri prvom pregledu veterinar je utvrdio da Sony u rani punoj gnoja ima konopac, koji mu je oko vrata najvjerojatnije zavezan još dok je bio štene. Kako je psić rastao, tako je konopac urastao u vrat, rana se zagnojila, a oko nje je naraslo ‘divlje meso’ koje je ugrozilo i krvne žile. Sony je dva puta operiran u Zagrebu i uspješno se oporavlja.

Pun energije

- Veterinar nam je potvrdio Sonyjevu dobru narav, rekao je da već dugo nije vidio tako vedrog psa. Pun je energije i voli ljude unatoč svemu što mu se dogodilo - ističe K. Sigurnjak, koja malenom mješancu terijera i jazavčara traži novi dom. A onaj tko ga želi udomiti mora obećati da će se o Sonyju dobro brinuti i da će ga voljeti i paziti najviše što može. Do sada je teško živio, kaže njegova spasiteljica, pa će se pobrinuti da mu od sada ništa ne nedostaje. Ako želite Sonyju pružiti novi dom, nazovite 098/9337449.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije