Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške riječi
Povratak na članak

Verbalni obračun predsjednica NO-a i Programskog vijeća HRT-a

- Nije nešto trulo u državi Danskoj, jer nismo u Danskoj, nego na HRT-u, kazala je Nada Zgrabljić-Rotar Silviji Luks

Komentari 34

BL
Blizard
12:08 17.05.2011.

Ma naopako , ako mislis duze zivjeti ,bole da si slijep i gluh !! HI

VL
DU
Deleted user
17:53 16.05.2011.

\"Nije nešto trulo u državi Danskoj, jer nismo u Danskoj nego na HRT-u, kazala je Nada Zgrabljić-Rotar.\" Pa naravno da nisi u Danskoj, da si u Danskoj znao bi se red, rad i disciplina bez muljanja i demagogija i jeftinihh trikova koje još samo Hrvati mogu popušiti. Ti si gospođo na HRT-u koji se već dokazao po silnim skandalima i makinacijama a red kakav je u Danskoj ti može biti samo san.

VL
OB
-obrisani-
18:12 16.05.2011.

Nešto je trulo u državi horvatskoj, a to je TV, UDBO - yutel - TV

VL
OB
-obrisani-
18:15 16.05.2011.

Trul je.....H D Z..........i šugav...

VL
OB
-obrisani-
18:18 16.05.2011.

Na kraju je dogovoreno da kandidat mora obvezno imati zvučno rvacko alias ime, kako nebi budio sumnju kod općinstva glede anaCIOaNalnog opredelenja i beskompromisne odanosti yu-telu i yu-pravDI

VL
RE
remax
18:28 16.05.2011.

Silvija Luks ta stara SPIJUNKA KOSA ja sam mislio da je umrla ili da je otisla braci iza DUNAVA.

VL
OB
-obrisani-
18:30 16.05.2011.

Silvija Lukas je uvijek sluzila samo diktatorskim rezimima Silvija Lukas, zena sedmom desetljecu zivota da je postavljaju na funkciju koju HRT u svoj povijesti nikad nije imao Pa ne moze se osobi koja nije vodila ni kucni savjet, a poslovnene i financijske knjige u zivotu nije ni vidjela povjeriti mjesto predsjednice NO-a tvrtke koja ima 3500 zaposlenih Mnogi su zaboravili da je na nagovor bivseg predsjednika Vlade SFRJ Ante Markovica osniva YUTEL televiziju koja je trebala na jedan nacin osigurati opstanak Jugoslavije Dok je radila za YUTEL Silvija je zivjela na visokoj nozi po Americi. Imala je na raspolaganju dva automobila i vozaca. Zivjela je jedno vrijeme u New York-u, u Hotelu Millenium Hilton, blizu, WTC-a, gdje je cijena za jednu vecer do 500$ Dobre veze s HDZ-om, Luks je iskoristila da zaposli sina u diplomaciji. Preko Miomira Zuzula je sina Vibora ubacila na mjesto treceg tajnika u Washingtonu. Doduse, dečko se zaigrao pa je pisao blog o tome kako zapravo palamudi i ne radi nista pametno u Ambasadi Na racun Hrvatskih poreznih obveznika je po Americi kupovala obucu i odijecu, farbala kosu i popravljala zube. Silviji je vrijeme za novinarski \"Mirogoj\"

VL
Avatar condor
condor
18:36 16.05.2011.

@Gorkhar Usuglašujem se s tvojim stavovima o HTV-u, uz dopunu, kako tom neredu, uvelike doprinosi upravo gospođa Silvija Luks, koja uspješno provodi politiku vladajuće garniture u Katedrali duha. Nevjerojatno, kako se podobnima radni vijek produžuje u beskonačnost.

VL
OB
-obrisani-
18:50 16.05.2011.

Tu nebu mira dok nada zgrabljić ne zgrabi de luks i dobro ju zarotira

VL
OB
-obrisani-
18:55 16.05.2011.

trebala je S. Lukas davno nestat iz mediskog prostora !!!!

VL
DU
Deleted user
19:29 16.05.2011.

@Gorkhar Usuglašujem se s tvojim stavovima o HTV-u, uz dopunu, kako tom neredu, uvelike doprinosi upravo gospođa Silvija Luks, koja uspješno provodi politiku vladajuće garniture u Katedrali duha. Nevjerojatno, kako se podobnima radni vijek produžuje u beskonačnost. ------------------------ Tako je, hvala na dopuni.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:32 16.05.2011.

zaključak koji se sam po sebi nameće je da treba obje ove babe maknuti s televizije, pa će nastati mir!

VL
Avatar emilsali
emilsali
20:48 16.05.2011.

Nesto je trulo u drzavi Danskoj Šekspirovo vešto izbegavanje da kritikuje sukcesivno smenjivane loše vladavine Henrija, Meri, Edvarda i Elizabet i da kaže ono što je zaista mislio: \"Nešto je trulo u državi Engleskoj\". Jer, svakako da je to rekaoto rekao pala bi njegova glava kao trula jabuka. Uporedba pogadja i RH u potpunosti .....

VL
DU
Deleted user
21:21 16.05.2011.

Kako bi ti svi sukobi prestali kada bi netko pametan ukinuo pretplatu na jedna mjesec. Ali da to ne kaže ovima iz programskog vijeća, onda bi svi štakori odatle iselili misleći da je pretplata ukinuta zauvijek a ostali bi pravii radnici. A štakori poput ovih bi pokušavali na sve rupe u ponovno ući kada bi saznali da ih je netko zafrkno. To bi bila komedija stoljeća,.

VL
OB
-obrisani-
21:02 16.05.2011.

B**ti cim sam otvorio ovaj virtualan list pomislio sam da mi je kcer na naslovnici, skoro se uplasio na njeno ponasanje pa nisam je tako odgajao kad ono neka baba sa HRT-a \'\' Nije nešto trulo u državi Danskoj, jer nismo u Danskoj, nego na HRT-u \'\' ma nije na HRT-u vec u nekom djecjem vrticu za hendipen djecu jer cak i ta djeca znadu kako se ponasati. Ocito da skole ne pomazu nekim osobama koje kojim cudom ni vrag nezna docepaju se nekog polozaja i kakaju. Zar se tako ponasaju odrasle osobe na polozaju? i to u saboru? Ma maknite te spodobe sa tih polozaja koje su to fore za marketing i prevariti malog covjeka kao da se toboze oni svadaju a vole se i ovisni su jedni od drugic. Zar su vrane pocele vadit oci vranama na HRT-u ne vjerujem i gotovo. Pozitivno prisutan

VL
OB
-obrisani-
22:21 16.05.2011.

Onaj Koji vjeruje Samo u Ono Sto možemo opaziti s našim osjetilima vrlo JE ograničena osoba Tri stvari se ne mogu dugo skrivati: sunce, mjesec i istina. **********************************************************\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'*\'* Gledajte svoje misli, jer one postaju rijeci. Gledajte svoje rijeci, jer one one postaju djela. Gledajte svoja djela, jer ona postaju navike. Gledajte svoje navike, jer one postaju karakter. Gledaj svoj karakter, jer on postaje tvoja sudbina! - Moj zauvijek došao je danas1 Pozitivno prisutan

VL
OB
-obrisani-
23:00 16.05.2011.

Frustrirane snobističke babe. Ovo bi sve trebalo poslati najprije u školu i konkretan rad. Pogledajte im samo lica, frizure i naočale koje odaju sve njihove probleme. To su ružne babe koje svoje nezadovoljstvo sobom liječe na hrvatskim poreznim obveznicima i nedužnim hrvatskim gledateljima.

VL
AL
alphazulu99
09:16 17.05.2011.

Ovaj HTV je jedan običan antihrvatski parazit i krpelj koji unosi stotine zaraznih i opasnih bolesti u hrvatsko društvo. Oni su totalne neznalice i ne rade stručne emisije. Često gledam njemačke programe, ARD i ZDF, ali arte, 3sat, te neke privatne. Novinari i emisije su toliko stručne. Često rade emisije koje su toliko sadržajne, obrazovne, poučne, da im nači nisu ni do gležnja. Postoje razni tematski kvizovi, reportaže o povijesti, vijesti su im odlične. itd. itd. Ovi naši bi trebali pratiti te njemačke ili druge zapdnoeuropske programe. Ovaj HTV je šaka jada ----------------- Nekad pogledam RTL (kod nas) pa nisam primjetio neku veliku strocnost, a nsiu previse Hrvatskoj naklonjeni.

VL
SA
santos008
09:34 17.05.2011.

Sta se Hrvai imaju petljati u sve ovo.Ovo svakako nije nasa televizija.

VL
TN
the_number
09:36 17.05.2011.

Šteta što je hrt pao pod ruke yugo novinara i što u NO sjedi više osoba koja su frustrirani sa državom u kojom žive ali ne žele ništa promjeniti već samo likovati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.