Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspačavanje droge
Povratak na članak

Voditelj opet pao zbog kokaina, ali ga je ovaj put dilao

Bujanec je najprije uhićen zbog posjedovanja droge, a drugi put zbog prodaje. Policija je njega i skupinu pratila dulje vrijeme

Komentari 102

AN
angel2
14:02 11.11.2013.

Svi oni koji Hrvatsku drzavu ne dozivljavaju kao svoju domovinu ce vidjeti g. Bujanca kao ustasu a on samo zeli da istina izade na vidjelo.Probudi se hrvatski narode vec jednom i brani Hrvatsku istinom.Sve drugo su "od zla oca i jos gore majke".

VL
PR
prvacrta
13:37 11.11.2013.

Pao baš na dan kad je trebao u vlastitoj emisiji progovoriti o podmetnutom kokainu. Na testu je nalaz negativan. Da je bio diler, zadržali bi ga već prvi put kad su ga ulovili. Teško je zamisliti da su nadzor provelioveli od petka na večer do ponedjeljak ujutro. Ako je bio pod nadzorom, onda je trebao biti uhapšen još u petak. Meni se čini da je u petak trebalo biti samo "kajjanje" imena kao - vidi narkomana Bujaneca. Onda kad je test na drogu ispao negativan - proveden je nadzor - sad je i diler. Sumnjivo do bola...

VL
AN
angel2
13:50 11.11.2013.

Jedini covijek koji pokusava probiti zid pravde i da istina prodre sto vise do javnosti je priveden.Sumnjivo do bola.I tu neka nagodba,pa zar se ljudi ne zatvaraju zbog posjedovanja kokeina a ne cine se nagodbe.Drzi se junace,posteni hrvatski domoljub cee biti uz tebe a za one druge te i nije briga.Komunizam is back.

VL
BR
brezovica13
14:48 11.11.2013.

kaj ime je Bujanac počel malo preveć smetati....????

VL
DP
dva pišem pamtim jedan
13:45 11.11.2013.

to će izgleda biti prvi novinar koji je optužen za prodaju droge,a kako to sve ide mogli bi biti optuženi još neki koji se usude kritizitrati ovu vlast.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:50 11.11.2013.

kod toliko dilera, narkomana, budaletina i psihopata iz javnog života, alkoholičara, silovatelja, zlostavljača u obitelji kako baš da bujanec bude praćen, prisluškivan i uhićen s drogom? nešto tu ne štima.

VL
JS
ja sam gladan
13:59 11.11.2013.

Ovo se čak ni ne smije komentirati! Udba ima raširene krakove.Dokazao da je čist, e sad su mu nakalemili proizvodnju droge. Metode su im iz 45.-. Kaj sad slijedi? Još će ga i optužiti da ima tvornicu koke. Ni kokoš više neće smjeti kuhati u juhi! Velimire- izdrži ovo. Neće ovi još dugo *pakovati*

VL
SW
swic
14:07 11.11.2013.

Ne odgovara im njegova emisija buica

VL
DU
Deleted user
15:59 11.11.2013.

Ispada da je bila tajna policijska akcija i da su uhitili narko bossa. Narko boss sa gramom kokaina :))) bez oružja bez pomoćnika. Freelance narkoboss :)))

VL
VU
vučina
14:02 11.11.2013.

velimir je nevin.....

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
13:59 11.11.2013.

Odakle vam da je priznao djelo na sudu?

VL
Avatar Ribnik2
Ribnik2
16:45 11.11.2013.

Ova farsa s Bujanecom je samo nastavak paničnog terorizma koji sprovađaju jogostapovci nad domoljubno svijesnim Hrvatima.

VL
MM
marino.mikulic.1
13:35 11.11.2013.

Sad je na redu Babić, poslije jučerašnjeg prozivanja partije.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:45 11.11.2013.

dok je bujanec javnosti objasnio tko je "juda" odmah je krenula tajna akcija eliminacije slobodnog novinara koji razotkriva političko podzemlje i njihove prljavštine. naime akcija "juda" je trebala otkriti tko u medijima objavljuje tajne istrage koje su objavljene prije biloo kakvog sudskog postupka.otkrivanje tajnosti istrage je teško kazneno djelo koje čine oni koji imaju za cilj, po svaku cijenu, naštetiti osumnjičeniku i javno ga linčovati.zamislite, poslije tih podzemnih akcija, može li ijedan sud osloboditi osumnjičenika koji je već osuđen javnim linčem u partijskim biltenima.

VL
GO
gordonic
15:52 11.11.2013.

Da je tonu kokaina prodao (a sumnjam da je i gram), manju stetu bi drustvu napravio od 99% drugih novinara po raznim yutarnjima, indexima... A o politicarima da i ne govorim!

VL
CI
cicibela
15:41 11.11.2013.

Bujanec je u svojim emisijama dobro nagazio udbašku mrežu u Hrvatskoj, pa su mu odredili "pakovati". Ovo je samo znak ogromne panike u njihovim redovima. Neka se još malo roštiljaju do 1.1.2014. Istinu neće sakriti nikakva represija ni zastrašivanje.

VL
LM
lane.maleno
21:12 11.11.2013.

Redovito pratim emisiju Bujaneca na Mreži TV, također pratim Stankovićevu emisiju Nu2, čitam tekstove raznih novinara na indexu, netu i svim ostalim nezavisnim javnim glasilima i gore navedene emisije koje odražavaju slobodno novinarstvo oslobođeno utjecaja vladajućih režima. Kao pošteni građanin ove države osjećam potrebu da se javim. Smatram da od rata Hrvatskoj nikada nije bilo gore nego sada. Ogromna diktatura i kruti režim, a svak ko se ne slaže sa istim bit će ili izbačen iz stranke ili otpušten ili zatvoren ili optužen ili će mu biti podmetnuto bogzna što.Neizmjerna represija, osiromašivanje naroda, pustošenje, harači- PDV, iseljavanje, uništavanje ljudi, depresije i pad nataliteta, zabrana slobode govora i pisanja. Zar je to ta Hrvatska za koju su pali naši branitelji?! Vladajući su bahati i svađaju se i izruguju sa narodom, branitelja, crkvom, Europskom komisijom, vijećem ili kakogod. Na njihovu svojevolju i zanemarivanje glasa naroda upozorio ih je i Ustavni sud.Da li može gore ? Sjećam se lista Feral kada sam bila dijete, list se raznim pošalicama izrugivao tuđmanu i vladajućima, ali se sjećam da je isti list ugašen samo i jedino zbog vl. financijskih problema, a ne prijetnji i drugih tzv. faktora iz okoline. Ističem da sam apolitična tj. nisam član nijedene stranke ni ja ni moji, već samo mirno promatram činjenice. Želim dati podršku svim navedenim novinarima, ali i drugima koji pošteno i transparentno rade svoj posao- Vi ste naše svjetlo u tami i molim Vas ne dopustite da se to svjetlo ikada ugasi. Vi ste zvjezda Danica tmurnog i mračnog hrvatskog političkog neba. Amen

VL
TP
tihomir prdez
14:30 11.11.2013.

neovlaštene proizvodnje i prometa drogama... postoji li ovlaštena proizvodnja? i da mi je vidjeti gdje je proizvodio kokain....

VL
AN
angel2
14:25 11.11.2013.

Moja potpora gospodinu Bujanecu!

VL
CI
cicibela
15:08 11.11.2013.

Čudno je da ga nisu odmah strpali u Vrapče kao Marka Franciškovića i Branka Kakarića. Udbine metode neutralizacije političkih protivnika su sada malo blaže od vremena kad su to rješavali sjekirom. Dakle, napredujemo u demokraciji.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.