Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspačavanje droge

Voditelj opet pao zbog kokaina, ali ga je ovaj put dilao

bujanec
Foto: Youtube Screenshot
11.11.2013.
u 12:52

Bujanec je najprije uhićen zbog posjedovanja droge, a drugi put zbog prodaje. Policija je njega i skupinu pratila dulje vrijeme

Televizijski voditelj Velimir Bujanec, koji je u petak uhićen zbog posjedovanja jednog grama kokaina, ponovno je priveden jutros zbog sumnje da je počinio kazneno djelo preprodavanja droge, za što je predviđena kazna zatvora u trajanju od jedne do dvanaest godina.

Prema neslužbenim informacijama, policija je dulje vremena pratila nekoliko osoba za koje su sumnjali da su umiješane u raspačavanje droge, a među kojima je i voditelj emisije TV Bujica. Više informacija o samoj akciji policija bi u javnost trebala iznijeti tijekom tjedna, nakon što završe s pretragama stanova ostalih osumnjičenika.

Bujanec je u petak, nakon što je priveden, policiji predao kokain i priznao djelo te je na osnovi nagodbe na Prekršajnom sudu osuđen na 1700 kuna kazne, a potom je dao izjavu za jedan portal u kojoj je sve demantirao te je izjavio kako je žrtva namještaljke, a zaprijetio je i da će otkriti imena svih javnih osoba koje “šmrču”.

>> TV voditelj uhvaćen s gramom kokaina na Črnomercu

Komentara 102

AN
angel2
14:02 11.11.2013.

Svi oni koji Hrvatsku drzavu ne dozivljavaju kao svoju domovinu ce vidjeti g. Bujanca kao ustasu a on samo zeli da istina izade na vidjelo.Probudi se hrvatski narode vec jednom i brani Hrvatsku istinom.Sve drugo su "od zla oca i jos gore majke".

PR
prvacrta
13:37 11.11.2013.

Pao baš na dan kad je trebao u vlastitoj emisiji progovoriti o podmetnutom kokainu. Na testu je nalaz negativan. Da je bio diler, zadržali bi ga već prvi put kad su ga ulovili. Teško je zamisliti da su nadzor provelioveli od petka na večer do ponedjeljak ujutro. Ako je bio pod nadzorom, onda je trebao biti uhapšen još u petak. Meni se čini da je u petak trebalo biti samo "kajjanje" imena kao - vidi narkomana Bujaneca. Onda kad je test na drogu ispao negativan - proveden je nadzor - sad je i diler. Sumnjivo do bola...

AN
angel2
13:50 11.11.2013.

Jedini covijek koji pokusava probiti zid pravde i da istina prodre sto vise do javnosti je priveden.Sumnjivo do bola.I tu neka nagodba,pa zar se ljudi ne zatvaraju zbog posjedovanja kokeina a ne cine se nagodbe.Drzi se junace,posteni hrvatski domoljub cee biti uz tebe a za one druge te i nije briga.Komunizam is back.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije