Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODA U KUĆAMA

Veliko nevrijeme i poplava u Slavoniji: Ogorčeni smo, tko će sanirati ove štete?

Nevrijeme
Foto: Dino Stanin/Pixsell
03.09.2018.
u 22:37

Poplavljena je i proizvodnja OPG Antonije Zelenika te pogon Color emajla u Velikoj.

Nevrijeme praćeno jakom kišom pogodilo je oko 19 sati veličko područje u blizini Požege gdje su se oborinske vode izlize iz kanala i ušle u obližnje kuće, prenosi pozega.eu.

– Najgore je u Frankopanskoj ulici. Voda se izlila i u Zvonimirovoj i u Ulici kralja Tomislava. Naše su ekipe na terenu i ispumpavamo vodu kako bi spasili ljudima kuće – rekao  je Dejan Matijević, zapovjednik DVD-a Velika. Uz veličke vatrogasce na terenu je i DVD Kaptol te vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije.

Poplavljena je i proizvodnja OPG Antonije Zelenika te pogon Color emajla u Velikoj.

– Ogorčeni smo. Upozoravamo godinama na probleme s oborinskim vodama, ali nitko ništa ne poduzima. Tko će nama sad sanirati ove štete? – pitaju Veličani čije su kuće poplavljene nakon večerašnjeg pljuska.

Pogledajte video: Nevrijeme u Suhopolju

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar navijač
navijač
07:57 04.09.2018.

Po komentarima se vidi kako se lako smijati tuđoj nesreći , ali treba se zapitati zašti se tolike godine plaćaju "slivne vode" i gdje završava taj novac?

Avatar Marko
Marko
01:15 04.09.2018.

Pa valjda osiguravajuće društvo...

Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
08:06 04.09.2018.

Odlazak u Nemačku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije